Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Állandóan csak a szex jár a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan csak a szex jár a fejemben, mit lehet ezzel tenni?

Figyelt kérdés

Akármit csinálok, akárhány partnerem van, még akkor is ez jár a fejemben, ha kb mindennapra jut szex. Nem dicsekvésből mondom, valóban vannak lehetőségeim, szerencsére jól nézek ki, akad jelentkező is, nem egy önkéntelen önmegtartóztatásban vagy cölibátusban élek... sőt.

Ugyanakkor simán előfordul az, hogy mondjuk egy nap kétszer-háromszor is szexelek, és utána még simán belefér az önkielégítés is. Miért ennyire központi kérdés ez? Egy darabig kontrollálható volt, de a karantén óta kevesebb lett jóva a munka, és pl ugyan edzek vagy igyekszem programokat csinálni, mindig azt várom, hogy legyen annak vége amit épp csinálok, és inkább szexelnék vagy maszturbálnék.

Mivel alapvetően vonzónak is tartanak sokan, ezért élvezem a figyelmet is, amit potenciális vagy meglevő partnerektől is kapok. Ez viszont egy abszolút függőségi helyzet már, mintha más nem is lenne fontos.

2020. aug. 28. 14:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az, hogy van lehetőséged szexelni nem jelenti azt, hogy ki is elégít a dolog. Biztos hogy megfelelőek a partnerek, akikkel szexuális viszonyt folytatsz?
2020. aug. 28. 14:46
 12/26 anonim ***** válasza:
Ezzel én is hasonlóan vagyok. De már nagyon régóta. És nem kérek privátot.
2020. aug. 28. 14:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy függő vagy vagy céltalan unalmas üres az életed és nincs semmi más ami fontos lenne neked, én is akkor vagyok kanosabb amikor semmi dolgom ...
2020. aug. 28. 14:53
 14/26 anonim ***** válasza:
12-es akkor a kérdésem rád is ugyanígy érvényes.
2020. aug. 28. 15:03
 15/26 A kérdező kommentje:

@Drek:

Egy bizonyos mennyiségű és minőségű partner után nem lehet arra fogni, hogy velük van a gond, hogy ők nem lennének elegek, vagy megfelelőek. Nálam nem okés valami - lehet hogy unalom, lehet hogy szexfüggőség, vagy ponthogy az egyik következik a másikból.

De érdekelne, hogy aki járt hasonló cipőben, annak mi volt a megoldás.

2020. aug. 28. 15:37
 16/26 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez a gond, viszont én vállalom hogy nő vagyok.

Párkapcsolatban élek, de a partnerem nem tudja tartani a lépést.. A napi 4-5 a minimum

De sajnos sokat dolgozunk és kevés az otthon töltött idő is, viszont a párom többre nem igazán képes mert "kifárad"

Mindketten 26évesek vagyunk.

2020. aug. 28. 16:03
 17/26 A kérdező kommentje:

#16: Most kapni fogsz egy csomó megkeresést, hogy majd ők megmutatják neked... szerintem nem érdemes kiírni a nemed.

Engem inkább az érdekelne, hogy te milyen megoldást találtál a problémádra?

2020. aug. 28. 16:11
 18/26 anonim ***** válasza:

#16vagyok

Eddig még semmit :D

A nap 24órájában fel lenne állva a farkam ha pasi lennék..

De mindenből próbálom alegjobbat kihozni

Pl. Zuhanyzásnál ha oda teszem a zuhanyfejet a csiklómhoz (erős a nyomása a viz sugarainak) el tudok élvezni.

De ami a legjobban zavaró, az az hogy minden éjjel azt álmodom hogy szexelek, és reggel mikor felkelek tocsogok a saját nedvemtől..

Szerintem erre nincs megoldás

2020. aug. 28. 16:21
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem is..
2020. aug. 28. 16:25
 20/26 anonim ***** válasza:
ismerős #18, kivéve a zuhanyrózsa
2020. aug. 28. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!