Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23-30 év közötti férfiak! Mit gondolnátok olyan lányról, aki 23 évesen szűz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 20:54
11/27 anonim válasza:
6: Óóó ettől még én is meghatódtam férfi létemre! :D
12/27 anonim válasza:
#8: akkor ezek szerint azóta már csókolózott.
15/27 anonim válasza:
É nem itélkeznék, nem tett semmi olyat ami nekem vagy másnak gondot okozna, ez épp elég nehézség lehet neki,
nincs rá törvény hogy 23 évesen már nem lehet valaki szűz,
16/27 anonim válasza:
Semmi rosszat. Igyekeznék elvenni a szüzességét.
17/27 anonim válasza:
Rosszat nem, jót meg azért nem mert nem ismerlek, és nem tudom milyen a személyisége.
F
18/27 anonim válasza:
Azt hogy felesegnek valo. Nem ri.banc mint a tobbi vele egykoru csaj. A robbi vele egykoru csajban jart mar vagy 10+ kulonbozo farok..
19/27 anonim válasza:
És akkor mi van ha járt benne 10 farok?! Az ilyen se érdemel nőt mint te!
20/27 anonim válasza:
Személy szerint nem sok mindent, viszont szívesen megismernélek. Utána lenne okom arra is, hogy gondoljak rólad valamit. ;) Az, hogy szűz vagy, semmit nem tesz hozzá vagy vesz el az értékedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!