Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ilyen csak titokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen csak titokban mukodhet? L

Figyelt kérdés
Tetszem szerintem egy 36 eves ferfinek, nekem is o. En 18 vagyok. De ha lenne is valami belole (eddig nem volt semmi), akkor is csak maximum szex lehet, az is csak "diszkreten", hogy ne deruljon ki, nem?
2020. aug. 27. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha független a pasi és a te oldaladról sincs ellenvetés akkor nem csak titokban lehettek egymáséi!
2020. aug. 27. 18:10
 2/12 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Ha nem csak a szexben passzoltok, sok azonos érdeklődési körötök van, akkor rendes kapcsolat is lehet belőle. (Főleg ha nem féltékeny típus egyikőtök se)
2020. aug. 27. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmi ellenérv, miért ne lehetnétek együtt egy felvállalt kapcsolatban?
2020. aug. 27. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az #1-essel akkor "kell" titokban tartani ha különös okotok van rá, amúgy nem. Ha csak szex azt nyilvánvalóan nem kürtölöd világgá (senkinek semmi köze hozzá kivel dugsz). 18 év korkülönbség nem könnyű, de láttam már párokat ahol több volt és mégis boldogan élnek. Rajtatok múlik mi lesz a dologból, szex, avagy kapcsolat, vagy bármi. Majd szépen megbeszélitek. Kifele meg akkor vállaljátok amikor úgy érzitek annak ott az ideje és közölni akarjátok másokkal.
2020. aug. 27. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Mi az a díszkretén?
2020. aug. 27. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Díszkretén vagy ahol a CD terem, diszkréten?
2020. aug. 27. 18:21
 7/12 anonim válasza:
94%
Amennyiben nem zavar, hogy ő már legálisan felnőtt volt amikor megszülettél, szerintem nem lehet probléma.
2020. aug. 27. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:
22%
Biztos marhasok közös érdeklődési körük lehet #2-es. Azért ez már elég szép generációs különbség. A fickó már rég nemi életet élt mikor a lány megszületett.
2020. aug. 27. 18:42
 9/12 anonim válasza:
91%
Ja. Elsőkörben szexuális vonzalom lehet a sztori lényege. Viszont tudnod kell, hogy a korodbeli csajokat megnezik a pasik kortól függetlenül. Természetesen nem azt nézi, hogy de jó lenne vele párkapcsolatban élni, hanem hogy milyen jó nő.Ha nem borítotok mindent, és vonz a pasi, szerintem adj jeleket. Aztán had menjen🙂
2020. aug. 27. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Én mindenben benne lennék veled ha komolyan gondolod. Ha nagyon tetszel külsőre és belsőre is akkor akár még gyereket is bevállalnék veled.

36F

2020. aug. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!