Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik magyar hírességet dugnátok meg?
Tévés, filmes szakember vagyok 20 éve, soroljam, ki volt meg? ;-) /az eddig említettek közül is volt némelyikkel viszonyom/
Persze, nem fogom felsorolni, hiszen annál diszkrétebb vagyok. Ráadásul, az ismert emberek sem mások, mint a többiek. Az ő privát életük sem sokkal viharosabb. Ugyanúgy meg kell őket hódítani, ugyanúgy a kölcsönös szimpátia, vonzódás, barátság számít.
Volt akivel több hónapos, több éves ismeretség után alakult ki valami köztünk, de akad olyan is, akivel első találkozás után már éreztük a vonzódást. Öt kamera előtt dolgozó, szereplő partnerem volt és nagyjából ugyanennyi a kamera mögöttiekből. Nem állítom, hogy a filmes, tévés világban érvényes lenne, hogy házinyúlra nem lövünk. Hiszen ezek a munkák, szakmák jellemzően igen sok időt igényelnek az ember életéből, szinte ott élünk. Én pl. napi 12-16 órákat dolgozom éjjel - nappal, hétköznap, hétvégén, ünnepnapokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!