Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem van bűntudatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van bűntudatom masztizás után?(lány vagyok)

Figyelt kérdés
Akárhányszor csinálom mindig elsírom magam, mert valamiért úgy érzem ,hogy rosszat csináltam🤷🏼‍♀️😕

2020. aug. 26. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekem sosem volt, pedig már kislány korom óta csinálom.
2020. aug. 26. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem csak neked :)
2020. aug. 26. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Ne érezd magad így!Tuti hogy annyira jóleső érzés van masztid alatt hogy a tudatalattid valahogy máshogy érzékeli bensőségesebb annyira jó hogy így fejezi ki a tested... kicsit furán fogalmaztam bocsi... Na de ha közösen masztiznánk akkor én megvígasztalnálak utána 😊
2020. aug. 26. 16:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is kicsit voltam mikor elkezdtem de mostmár ,hogy idősebb lettem rosszul érzem magam utána
2020. aug. 26. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagy vallásos?
2020. aug. 26. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit én is rosszul érzem magam utána, de azért sírni nem sírok.
2020. aug. 26. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos vannak akikben olyan - maguk által mélységében még nem teljesen látott - komplex gátlások "dolgoznak" amik képesek bűntudatot ébreszteni. Az orgazmus utáni "ellazult" állapot pedig nem a dopamin és oxitocin irányába, hanem a gátlások miatt negatív irányba viszi el.

Márpedig a maszturbáció nem bűn!!! Sőt - azon túl hogy jólesik :) - nagyon is hasznos dolog, felfedezed, megismered vele a saját testedet, reakcióidat.

2020. aug. 26. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen mikor elkezdtem 13 evesen kb es mindig fogadkoztam hogy tobbet nem, de ma mar nincs, igaz ritkan csinalom, mert kapcsiba vagyok. 32N
2020. aug. 26. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Nekem is, pedig már 28 éves vagyok. Emiatt erényövet hordok. Igaz, azt nem csak emiatt, hanem mert élvezem ha alárendelt vagyok, bár valszeg ez is onnan fakad, hogy bűntudatom van minden miatt..
2020. aug. 26. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!