Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lehet annyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet annyit maszturbálni, hogy már elmegy tőle a kedvem?

Figyelt kérdés
Naponta 1-3 alkalommal szoktam és az utóbbi időben már nincs is annyira kedvem hozzá. Régebben már szinte vártam, hogy hazaérjek és végre csinálhassam, de most már akkor sem jellemző egynál többször, ha egész nap otthon vagyok.
2020. aug. 26. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Hajah. De lehet ám. Nekem egyszer kétszer úgy feldagadt a farkam, hogy gondolni sem bírtam rá
2020. aug. 26. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos lehet.
2020. aug. 26. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha már nincs hozzá kedved akkor már elérted a "célt". Egyébként nem ettől ment el a kedved, hanem a monotonitástól, az egyhangúságtól. Tipp: ne maszti-technikákat vess be, hanem próbáld partnerrel, igen gyorsan meghozza a kedved :)

Saját tapasztalat: tini koromban kivertem amikor csak tudtam, utána jött kis para, hogy csökken a vágy, öregszem meg hasonlók. Viszont mikor 20 évesen lett csajom akkor naponta 4-5x is csináltuk (vagy többször) egy pillanat alatt megint megjött a libidó :)

2020. aug. 26. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!