Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik cikibb ha egy pasi lepukkant autóval jár vagy ha tömegközlekedéssel?
Aki ilyeneken rugózik, akinek ilyenekből áll az identitása, vagy a másikat ezek alapján határozza meg az a gáz.
Pláne, hogy a tömegközlekedés sacc az egyik legetikusabb dolog (a bicikli mellett). Bírom, amikor azt mondja valaki, hogy mocskos a tömegközlekedés. De közben meg az rendben van, hogy az autójával telemocskolja és zajongja a várost.
Szerintem jobb, ha lepukkant autója van, de van
Elmondom miért
Engem soha nem érdekeltek az autók, az a lényeg, hogy guruljon, és annyi. Nincs igényem nagyon drágára. De volt egy párom, akinek nem volt, és eleinte azt hittem, nem lesz baj, de később, ahogy együtt voltunk nagyon sokszor keveredtünk olyan helyzetbe, hogy -a munkája miatt- össze-vissza utazgatni kellett. Hát, nem volt kellemes állandóan alkalmazkodni a trágya tömegközlekedéshez, sokszor hatalmas mázsás csomagokkal, vagy épp 40 fokban távolsági buszon zötykölődni. Lehet megromantizálni, meg irkálni ilyen hülye kommenteket, hogy "nem fontos" meg hasonlók, de ez nem igaz. Mindennapi praktikum szempontjából, jó ha egy pár tud autózni. AZ csak a tied, meghitt, akkor is, ha nem drága a járgány, nem kell másoknak taposni a lábadon, nem kell órákig várakozni, átszállni, meg ciepekedni. Berakjátok a csomagokat, és oda mentek, ahova akartok. Ezt gondolom
Utolós: azért, mert ő kérdezte, nem pedig egy lány, tehát erre kap választ
Örülök, ha segíthettem felfogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!