Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder nem a szexkapcsolatokról szól?
Nem. A legtöbben párkapcsolatot keresnek.
Én 2015 óta csak a Tindert használom ismerkedésre és azóta most van róla a 3. barátnőm tavasz óta. Az előző két kapcsolatom 2, illetve 1,5 évig tartott onnan.
Nekem pont jó a Tinder, mert helyes srác vagyok és értelmes, viszont amikor megszólításról van szó személyesen, akkor nem tudok csak úgy odamenni egy ismeretlen csajhoz, plusz még ismerősi köröm sincs nagy, ahol ismerkedni tudnék. A Tinder pont ezt oldja meg, mert ráírni azért még rámerek a csajokra. Utána pedig a randitól kezdve már mennek rendben a dolgok. Szóval nekem tökéletes.
Amúgy ha csak szexelni akarsz, akkor nyilván ne mondd el, hogy csak szexelni akarsz, de ezt egy 5 éves is tudná, nem tudom ezen mit kell magyarázni.
1-3.
Áááááá... Nem azt írjátok le, hogy mi a jó a kérdezőnek, nem neki akartok segíteni, hanem nőként azt írjátok le, hogy mi lenne jó nektek, ti mit akartok. Egy ilyen segítő oldalon ennek mi értelme? A kérdezőnek segítsetek, ne magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!