Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgat benneteket az intim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat benneteket az intim tájèkon való szőrzet, akár csak a termèszetes, a trimmelt, vagy a fazonírozott.?

Figyelt kérdés

Nők,lányok/férfiak/fiúk vàlasza egyaránt érdekel, nyilván a párjaitokéra gondolva, kinek mi jön be inkàbb, korral nemmel ha lehetséges.

Trimmelésnèl kitérve annak hosszúságára és mely “tàjon”.

Fazonírozott esetèben, milyen alakú fazon és az milyen hosszú szőrrel meghagyva.

2020. aug. 25. 08:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem ha szőrös. Fönt lehet dúsabb, a nagy,ajkak környékén legyen rövidebb. Az a legszebb.

35/F

2020. aug. 25. 15:54
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Naná!

Izgató lenne szőreinket összeérinteni! :)))))

Egyébként is gáz, ha egy férfi leborotválja és olyan, mint egy meztelen csiga. (Élsportolók esetén megértem, de másnál nem...)

Egy felnőtt nő.

2020. aug. 26. 08:20
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Engem csak a szőrös punci vonz.A csupasz lelomboz annyira,hogy elmúlik az összes izgalom,mintha pedofil lennék,ráadásul az én korosztályomban,61 éves vagyok,vannak amelyikek csupaszon inkább röhögésre ingerelnek.
2020. aug. 26. 08:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem mindegy hogy milyen, csak ne legyen dzsungel 😋
2020. aug. 26. 09:15
 15/16 anonim ***** válasza:
En is a szőröset szeretem. Azt hogyha fent brutal szőrös, az ajkaknal pedig rovidebb.
2020. aug. 27. 23:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, és izgat, ha igazi dzsungel öleli körül a puncit! Szőrös hónalj is izgató szerintem, csak ma már gyakorlatilag nincs. :-( 31F
2020. aug. 30. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!