Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ilyen alkatú nővel mit tudnátok elképzelni? Meddig mennétek el vele?
Figyelt kérdés
Direkt nem fehérneműs képeket mutogatok, első ránézésre mindenki felöltözve látja a másik embert.
(Bocsi az idétlen cenzúráért.)
2020. aug. 24. 16:15
A kérdező szavazást indított:
Semmeddig, nálam csak az ennél vékonyabb nők jöhetnek szóba bármire is.
Semmeddig, nálam csak az ennél vaskosabb nők jöhetnek szóba bármire is.
Nem mondom, hogy pont az ideálom, de szexre talán jó lenne.
Nem mondom, hogy pont az ideálom, de van az az arc/személyiség, ami elég vonzóvá tudná tenni számomra a nőt ahhoz, hogy összejöjjek vele kapcsolatra.
Nekem tetszik, jöhetne szexre és komoly kapcsolatra is.
51 szavazat
2/19 anonim válasza:
Semmi gond vele külsőre. Ha odabenn is minden oké (váll felett), sose vágynék másra. :)
3/19 anonim válasza:
A helyes kérdés, hogy hányszor mennénk el... közösen... :D
4/19 anonim válasza:
Szép hajad van, úgy látom, hogy nincs zavaró testi hibád. Kár, hogy nem jársz el heti párszor egy fitneszterembe valamilyen kardio edzésre és nem fogyókúrázol kicsit, mert megvan hozzá a testformád, hogy baromi jól nézzél ki.
5/19 anonim válasza:
Bocsi, hogy nő létemre írok: szerintem semmi baj nincs veled, nem látok semmi kirívó dolgot egyik képeden sem.
6/19 anonim válasza:
Így, hogy nem látom az arcát nem tudok semmit sem mondani
7/19 A kérdező kommentje:
Hát vékonyabb már voltam (meg kövérebb is), tervezek is lenni, de gondoltam, a jelenlegi állapotra kérdezek most rá.
2020. aug. 24. 16:26
10/19 anonim válasza:
Semmi gond nincs veled!:) Komoly kapcsolatot is eltudnék veled képzelni! Tetszik az alakod,vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!