Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy szakítottam a barátommal, mert nem volt hajlandó kikezeltetni a fertőzését és minden szex után húgyhólyaggyulladásom volt?
Egyszerűen azt hajtogatta, hogy ő biztos nem beteg, mert nincs semmi tünete. De nem értette meg, hogy nekem mennyire kellemetlen 1-1 szex után a pisilés napokig, alhasi fájdalom, folyamatos gyógyszerszedés. Pedig betartottam minden higiéniát, pisilést szex után.
Az előző partneremmel soha nem volt ilyen panaszom, csak vele. És azóta is volt 1 partnerem, vele sem volt semmi probléma.
Néha elgondolkozom, hogy lehet nem kellett volna szakítani, de egyszerűen nem volt neki fontos az egészségem...ugye?
Dehogy gáz, nagyon jól tetted.
Nekem is egy időben vissza térő hüvelyi fertőzéseim voltak, mivel a volt párom mindig vissza fertőzött, az elején ő se volt hajlandó elmenni orvoshoz utána nagy nehezen megtudtam győzni.
Nagyon jól tetted hogy kivágtad, egy önző pöts volt, akinek a hiúsága fontosabb volt mint te. Mindkét nem hordozhat olyan "flórát" ami nála nem, de a partnernél problémákat okozhat.
Egy pillanatig se bánkódj utána! Ilyen önző lett volna az élet más kérdéseiben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!