Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mivel másabb popsiba dugni a farkatok mint punciba? Melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Mivel másabb a popsi mint a punci behatolás szempontjából?
Érzetre melyik a jobb,ha popsiba vagy punciba hatoltok be?
2020. aug. 24. 14:53
1/10 anonim válasza:
Popsiba nekem jobb.Olyan tiltott gyümölcs feelingje van.
2/10 anonim válasza:
popsiba nehezebb behatolni, s szoros
a punci finom, nedves, meleg
s mind a kettőtől elévez :)
3/10 anonim válasza:
Egyetértek mindenben az előttem szólókkal :)
4/10 anonim válasza:
Amellett, hogy a popsiszex valóban izgatóbb a fantázia szintjén a tiltottgyümölcs-jellege miatt, fizikai értelemben is élvezetesebb számomra. A popsi szűkebb, mint a punci, ezért jobban stimulálja a péniszemet.
5/10 anonim válasza:
A popsi valahogy jobban körülöleli a farkamat, sokkal jobban szeretem. Szerencsére a feleségem is kifejezetten vevő rá, van, hogy eleve popsival indítjuk a szeretkezést :)
6/10 anonim válasza:
A popsi szűkebb, jobban szorit. Betevesnel nagyon erezni a farkamon, hogy szetfesziti a nőt. Voszint vekonyabb reszem szorit. A punci vegig izgatja a farkat, csak nem szorit annyira. Nedvesebb es melegebb. A popsiban csak a nagyon szorito erzes a jo. Viszont macerasabb.
7/10 anonim válasza:
Sokkal szűkebb, jobban szorít a popsi - s sérülékenyebb, érzékenyebb is, ezért ott pláne óvatosan, fokozatosan kell (nem feledkezve meg a bőséges síkosításról sem).
Igazából mindkettő jó, fő a változatosság :)
8/10 anonim válasza:
Egy idő után a seggluk is kitágul, hozzáidomul a szerszám méretéhez és akkor már nem olyan szűk. Meg fantázia szintjén izgatóbb, mint valójában, persze, nyilván én se csinálnám, ha nem izgatna.
9/10 anonim válasza:
A punci az egész hosszában jó izmosan szorít és finom nedves. A popsi a bejáratnál egy újjnyi részen nagyon szorít és belül meg laza. A punciban szerintem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!