Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha büdös a punci mennyire kiábrándító?
Én ha tudom, hogy lesz bármilyen akció akkor akár minden vizelés után megmosom a farkam. Csak szerintem kiábrándító, ha a csaj puncija hugyszagu és odanyúlok és érzem a szagát is? Utána elmegy a kedvem egy kicsit tőle. Szájszagnál ugyan így van ez. Ha érzem hogy büdös, nincs is kedvem megcsókolni.
Csak szerintem alapvető dolog egy rágó előtte vagy megmosni a dolgokat?
Ha nincsen frissen megmosva akkor sem kellemetlen szagú büdös a puncim.
Ha valakinek olyan erős hogy rossz legyen a szaga annak nem megfelelő a higiéniája.
Vicc: Grün és Kohn disszidátak Amerikába. Szétváltak az útjaik és megbeszélték, hogy egy év múlva találkoznak. Eltelt az egy év. Találkoznak. Grün egy lámpavasnak támaszkodva, ronygyosan várja barátját. Kohn egy csodás Cadillec-kel
érkezik. Hogy vagy kedves “bahátom”? Szegényen. Te mitől lettél ilyen gazdag? Ah, nagyon egyszerű, feltaláltam egy sprayt, amivel befújják a puncit és banán illatúvá válik. Megbeszélik, hogy egy év múlva ismét találkoznak. Eltelt az év és, itt a tali ideje.
Kohn most teljesen lerongyolódva támasztja a lámpavasat. Grün hirtelen mellette fékez az új Cadillac-kel. Mi történt veled kedves “bahátom”? Teljesen elszegényedtem, nem megy a bót, nem kell senkinek a termékem. Hát veled mi történt, hogy így megfordult a kocka? Oh, nagyon egyszerű! Én is feltaláltam egy sprayt, amivel ha a banán illatú puncit befujják, ismét punci illatúvá válik. Úgy viszik mint a cukrot, nem győzöm gyártani!🤣👍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!