Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akinek volt egyéjszaká...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akinek volt egyéjszakás kalandja nem bánta meg? Nem tartottatok arról, hogy kitudóik?

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Túl van misztifikálva az egyéjszakát dolog. Ha különösebb érzelmek nélkül szexelsz valakivel, az majdnem olyan, mintha otthon maszturbálnál. Jó mindkettőtöknek, kapsz egy izgató élményt meg egy orgazmust. Nem nagy szám, nekem is volt néhány egyéjszakásom, ugyanúgy éltem tovább az életem.
2020. aug. 24. 13:30
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
ennyi idősen nyugodtan elengedheted már magad, ebben a korban a lányok felének legalább féltucat partnere volt már. éld ki magad, amíg lehet, ne 40 évesen 2 gyerekkel jöjjön rád
2020. aug. 24. 13:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha lenne egy fiú ismerősöm, akiben megbízom, és ő is benne lenne, bele mennék a dologba, még egy helyszínt is tudnék, ahol nem zavarna senki. Van egy kis önértékelési zavarom talán ezért nem vagyok olyan mint azok a lányok akik már volt fél tucat partnere. Nekem meg egy se, csak maszturbálás által tudom, hogy milyen lehet.
2020. aug. 24. 13:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak magabiztosság kell :) Ha nincs, akkor játszd meg, hogy van és előbb-utóbb valódivá válik.
2020. aug. 24. 13:45
 15/20 A kérdező kommentje:
Ha bele megyek egy ilyenbe akkor könnyűvérű vagyok?, mert úgy érzem szégyellném a dolgot.
2020. aug. 24. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy túl sok olyan ember lenne, akinek ne lett volna egyéjszakás kalandja :) Szerintem szimplán csak túl nagy dologként tekintesz erre.
2020. aug. 24. 13:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Volt egyéjszakásom, nem bántam meg. Nem izgultam azon hogy kitudódik,nem érdekelt volna.
2020. aug. 24. 13:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, szégyellnéd, hát még ha ez lenne neked az első alkalom is, akkor nem javaslom, hogy belemenj. De persze a te döntésed. Mindenesetre emiatt nem leszel könnyűvérű- szerintem, bár én lehet nem vagyok mérvadó, szerintem kicsit másképp értelmezem a "könnyűvérű" fogalmát, mint a nagy többség.
2020. aug. 24. 15:04
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Én is szűz vagyok, de biztos, hogy soha nem vaszíteném el a szüzességemet olyannal, akibe nem vagyok szerelmes. Másnap nagyon sz@r lenne. Kéne nekem hozzá az a biztonság és bizalom, ami egy mély kapcsolatban van. Egyrészt azért írom, mert keresztény vagyok, de szerintem akkor is így gondolnám, ha nem lennék vallásos.
2020. aug. 24. 21:01
 20/20 anonim ***** válasza:
és ha kitudódik mi van? illegális vagy mi? 27/L NEM kérek privit
2021. máj. 21. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!