Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akinek "puha pénisz" fétise van?
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 21:02
11/17 anonim válasza:
Azt hiszem, olyan lányok vannak, akik szeretnek a pasi ernyedt farkával játszadozni, babusgatják, puszilgatják, folyton odanyúlnak, ha pl a pasi meztelen jön-megy otthon. És szeretik szájba venni, és élvezik,
ahogy megkeményedik.
12/17 anonim válasza:
Szerintem nem kell, hogy azt jelentse a kérdés, hogy soha nem áll fel. Én is szeretem, hogy amíg puha addig van a szájában. Mint amit #11 ír.
13/17 anonim válasza:
A kötelet csak húzni lehet, tolni nem.
14/17 anonim válasza:
Mit kezdjek egy puha pénisszel?
15/17 anonim válasza:
Kimondottan fétisnek nem nevezném, de nekem azért tetszenek kicsit az átlátszó(!) férfi erényövek, mert ezekben a pénisz jól látható, és folyamatosan cuki, ernyedt állapotban van. Hátrány ugyanakkor, hogy így nem lehet odanyúlni és megfogni, megsimogatni csak úgy, legfeljebb a golyókat alatta.
16/17 anonim válasza:
Nem fétis, nem is vonz szexuálisan egy ernyedt állapotú pénisz, csak szeretek vele játszani ha a páromnak éppen lankadt (amihez ki kell elegitenem néhányszor hogy ne álljon fel újra), mert nem tudom... Olyan vicces :D
17/17 anonim válasza:
Én szeretem úgy szopogatni, igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!