Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek olyan pasival aki már több barátnőjét is megcsalta?
#6 Szerintem a többséget nem érdekli, csak most játszák a szentet. Szerintem még vonzó is számukra mert hát az ilyen férfi jól keveri a lapokat, határozott, magabiztos, egy igazi Don Huán. Ez is az erőt, és a férfiasságot jelenti számukra. Az erkölcs nekik nem fontos. Bezzeg ha egy nőjét se csalta volna meg a férfi, de kiderülne hogy egyetlen egyszer volt prostinál míg egyedükálló volt, akkor egy hatalmas lúzer a szemükben, mert az gyengeségre vall.
Nem hiába van a mondás. Egy nőnek mindíg a tetteit vedd figyelembe, ne a szavait.
Te akkora baromságokat hordassz össze, hogy az hihetetlen már már súrolja az os.toba sértődött béta him kategóriát.
Képzeld kérdező rohadtul nem jönnek össze egy ilyennel. Engem már csaltak meg és nem kell nekem ez még egyszer.
A nők nagyrésze nem jönne össze egy ilyen sperma donor, ösztön lénnyel aki ott csalja szét a barátnőjét/feleségét ahol akarja.
Akár hiszed akár nem, láss túl a sértődött sz.rságodon és vedd észre azokat a nőket is akiknek igen is normális, hűséges férfi egyed kell!
Az aki megcsalja a párját egy lélektelen sz.rzsákkal egyenlő részemről. Nem hogy férfiasságot meg erőt sugárzó. Atya úristen 😅.
Neked aztán át kellene az agyadban formálnod a gondolataidat mert nagyon rombolóak. És igen nagy lúzer lehetsz meg irigy ha te az ilyen pasikat tartod valamire is. Szerintem dolgozd fel a lelki bajaid mert ezzel semmire nem fogsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!