Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akiknek már volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek már volt sugar daddyje: pontosan hogy nézett ki a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran találkoztatok? Hogyan, milyen formában működött az ellentételezés? Stb...

2020. aug. 22. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

2-3 naponta találkoztunk

azonnal kifizette az adott dolgokért amit ígért

2020. aug. 22. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Durva, de azért kaptam pénzt, hogy a lábaim masszírozta és nyalogatta, meg szaglászta. Minden alkalommal egyből fizetett. Nem is keveset, tök jó volt még tartott ez a kapcsi.

19L

2020. aug. 22. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Több baràtom van egyszerre. Telefonàl, ha épp ráérek fejön hozzám. "Beszélgetünk" Otthagyja a pénzt az éjjeliszekrény fiókjàban. Elköszön.
2020. aug. 22. 11:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. És utólag megbántátok, vagy megint belevágnátok?
2020. aug. 22. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem bànom. Én vàlasztottam a pasikat, olyanok akikkel ingyen is szexelnék. Bármikor találhatnanak maguknak tini ingyenkrvàkat, akinek annyi az IQ-juk mint egy sült galambnak. Nekik intelligens, értelmes, okos nő kell, akivel bármiről el tudnak társalogni. Na ebből van nagy hiány.
2020. aug. 22. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszolót pasi ként megerősítem. Mármint azt nem mondom hogy bármikor találnék bomba fiatal lányokat de sokan csak kamuznak hogy egyetemre járnak, még a közelében sem voltak. Nem az a baj ha nem jártak de kár vetíteni, két perc alatt kiderül minden. Egyszer az egyik ilyen baby mondta hogy neki két nyelvből is van felsőfokú nyelvvizsgája, csak az volt a baj ahol ültünk odajött egy amerikai ismerősöm a lány meg kettőt sem tudott szólni.. Mindenkinek mások az igényei de ha találok ilyen lányt nőt nekem nem csupán arról szól egy ilyen együttlét hogy döngetés és csáo..
2020. aug. 22. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Helyeselni tudok. Fiatal kurvikat könnyű összeszedni. Nade olyan, akivel beszélgetni is lehet, ritkán. Nekem eddig 2 sugar kapcsolatom volt, egyik sem csak szex volt. Jártunk éttermekbe, néha kirándulni. Gyakorlatilag rendes pár is lehettünk volna, ha nem utal minden hónapban pénzt.
2020. aug. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!