Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek már volt sugar daddyje: pontosan hogy nézett ki a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran találkoztatok? Hogyan, milyen formában működött az ellentételezés? Stb...2020. aug. 22. 11:37
1/7 anonim 

válasza:

2-3 naponta találkoztunk
azonnal kifizette az adott dolgokért amit ígért
2/7 anonim 

válasza:

Durva, de azért kaptam pénzt, hogy a lábaim masszírozta és nyalogatta, meg szaglászta. Minden alkalommal egyből fizetett. Nem is keveset, tök jó volt még tartott ez a kapcsi.
19L
3/7 anonim 

válasza:

Több baràtom van egyszerre. Telefonàl, ha épp ráérek fejön hozzám. "Beszélgetünk" Otthagyja a pénzt az éjjeliszekrény fiókjàban. Elköszön.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. És utólag megbántátok, vagy megint belevágnátok?
2020. aug. 22. 12:12
5/7 anonim 

válasza:

Nem bànom. Én vàlasztottam a pasikat, olyanok akikkel ingyen is szexelnék. Bármikor találhatnanak maguknak tini ingyenkrvàkat, akinek annyi az IQ-juk mint egy sült galambnak. Nekik intelligens, értelmes, okos nő kell, akivel bármiről el tudnak társalogni. Na ebből van nagy hiány.
6/7 anonim 

válasza:

Az utolsó válaszolót pasi ként megerősítem. Mármint azt nem mondom hogy bármikor találnék bomba fiatal lányokat de sokan csak kamuznak hogy egyetemre járnak, még a közelében sem voltak. Nem az a baj ha nem jártak de kár vetíteni, két perc alatt kiderül minden. Egyszer az egyik ilyen baby mondta hogy neki két nyelvből is van felsőfokú nyelvvizsgája, csak az volt a baj ahol ültünk odajött egy amerikai ismerősöm a lány meg kettőt sem tudott szólni.. Mindenkinek mások az igényei de ha találok ilyen lányt nőt nekem nem csupán arról szól egy ilyen együttlét hogy döngetés és csáo..
7/7 anonim 

válasza:

Helyeselni tudok. Fiatal kurvikat könnyű összeszedni. Nade olyan, akivel beszélgetni is lehet, ritkán. Nekem eddig 2 sugar kapcsolatom volt, egyik sem csak szex volt. Jártunk éttermekbe, néha kirándulni. Gyakorlatilag rendes pár is lehettünk volna, ha nem utal minden hónapban pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!