Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Nektek mi a legfontosa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nektek mi a legfontosabb egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mi számít nektek a legjobban egy kapcsolatban? Mitől érzitek jól magatokat egy kapcsolatban?

2020. aug. 22. 11:33
A kérdező szavazást indított:
Sok közös program
Megértsétek egymást
Jó szex
Számíthassatok egymásra minden helyzetben
Nagyon jól érezzétek magatokat együtt
Őszintén meg tudjatok beszélni mindent
Közös érdeklődési körök
Közösségi életet tudjatok élni (pl.: dupla randi barátokkal)
Családtagok elfogadják a párotok
Egyéb (ezt fejtsétek ki)
62 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó 2 nem fontos,a többi igen.
2020. aug. 22. 11:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek közül a legtöbb fontos.
2020. aug. 22. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A hűség, a tisztelet egymás iránt, bizalom
2020. aug. 22. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
98%

Nekem (nem sorrendben! Sorrend nincs, mind ugyanolyan fontos.)

-hűség, tisztelet, bizalom (#3 válasza)

-minőségi idő együtt (ez lehet a közös program kategória is, vagy a közösségi élet együtt opció is)

-megértés, a dolgok megbeszélése által (ha megbeszéljük pld. a problémáinkat, akkor könnyebben megismerjük egymás gondolkodását, ezáltal jobban megértjük egymást)

-szex, nyilván: de nem muszáj, hogy egyből tökéletes legyen, csak legyen hasonló a "szexuális étvágyunk" és a vágyaink. Idővel meg összehangolódunk. :) (Max. 1-2 év szerintem)

-Számítani egymásra abszolút alap dolog(nak kellene lenni). Azért a párom, a másik felem, a választottam, hogy ott legyünk egymásnak minden szarban. :)

2020. aug. 24. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó 2-t leszámítva mind egyformán fontos, nem tudnék egyet se kiemelni
2020. szept. 5. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1 az fontos, de már hónapok óta megvagyunk nélküle, szóval nem életbevágó.

A kettőt a hatos részeként gondolom, ami a jó szexszel együtt talán a legfontosabb, mégis valamiért a szexet választottam, hiszen ha nem MINDENT beszélsz meg őszintén, még az sem akkora baj mintha rossz lenne a szex, hiszen ha a szexuális igényeimet nem kapom meg, a kapcsolat halott.

Számítsunk egymasra minden helyzetben. Sajnos van amiben nem számíthat rám, mert nem vagyok elég hozzá hogy átsegítsem a nehézségein. Pl a családi ügyeiben segítettem, de ahhoz hogy nem vették fel egyetemre hozzászólni se tudtam, mert nem érzem át.

Jól érezzük magunkat együtt. Szerintem nincs is kapcsolat ha nem érezzük jól magunkat. Mintha azt mondanám hogy a szexhez kell farok, vagy az ágyhoz kell matrac. Nem ágy az amin nincs matrac, és nem kapcsolat az ahol nem érzitek jól magatokat egymással.

A közös érdeklődési kör sem olyan fontos. Legyen néhány közös dolog, tudjunk miről beszélgetni. De egy sportoló és egy zenész, egy elektrotechnikus és egy masszőr is tökéletesen jó kapcsolatban tud lenni.

Az ha a másik barátai és családja kedvelnek hab a tortán, de alapvetően nem velük élsz, szóval azokat nem tartom fontosnak

2021. febr. 24. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
pénz
2021. szept. 8. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 3,5 perces aktusok!
2021. nov. 12. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Szinte mindegyik.

40/N

2023. szept. 5. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!