Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám milyen lány lenne való?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé vékony alkatom van. Átlag feletti magasságú vagyok. Sötétbarna szemem, és barna hajam van.
Viselkedésem introvertált, nem vagyok közvetlen, nem beszélek sokat. Érzelmesnek, megbízhatónak tartom magam, csak is a hosszú kapcsolatok érdekelnek.
Az elhízottabb lányok nem jönnek be sajnos egyáltalán.
Milyen lányoknál van esélyem ezek alapján?
2020. aug. 21. 23:31
2/5 anonim válasza:
Neked nem való nő. Felszínes vagy. Külső alapjàn soha nem fogsz nőt talàlni.
3/5 anonim válasza:
Sose lehet tudni.. én is mindig a vékonyabb, minimum átlagos súlyú lányokra buktam, de most nagyon bejön egy husis, nőiesen telt, kerekded nő. A drámám, hogy pont neki nem jövök be :D
Ismerkedj bárkivel, és lehet olyan kisugárzása van és természetes nőiessége, hogy imádni fogod a plussz kilók ellenére.
4/5 anonim válasza:
Nekem tetszenek valamiért a vékony magas fiúk. Ízlések kérdése. Szerintem nem lehet ezek alapján megmondani, hogy kinek fogsz tetszeni.
5/5 anonim válasza:
Tagadhatatlan, hogy vannak lányok, akik egy bizonyos külsejű fiúra buknak (mint ahogyan a fiúk is a formás, szép arcú lányokra gerjednek), de sokkal többször van úgy, hogy a személyiség felülírja a külsőt. A nők imádnak felnézni a férfira, de nem annyira a centik biztosítják ezt, hanem a tehetség, tudás, sikeresség. Ahgyan a #2 írta, éretlenségre, felszínes gondolkodásre mutat, ha a külsőd alapján gondolsz nőt keresni, az meg különösen, hogy a súlyuk szerint kizárod a nők egy részét. A személyiséged legyen vonzó, akkor tudsz értékes, tartós kapcsolatot találni, hozzád hasonló lánnyal, akinek mindegy, milyen színű a szeme, haja, de még a magassága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!