Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldódhatok fel maszti előtt?
19 éves vagyok, és még hüvelyi orgazmusom sosem volt.
Használok vibrátorokat is, zuhanyrózsát, de csak csiklóval tudok elélvezni.
Kinek milyen ötletei vannak?:)
Ja, én is nagyon hittem benne, hogy tanulható a hüvelyi orgazmus, csak valahogy én már meguntam az évek során a kísérletezést. Meg mert számomra inkább kellemetlen volt a pisilési inger, amivel a G-pont-keresés jár. Ha meg egyszer csiklón elmegyek, ráadásul gyors egymásutánban többször is... szóval hagytam a dolgot.
Engem viszont nem frusztrált sose, mert már tizenéves koromban ismertem a statisztikát, hogy a nők nagy része nem tapasztal meg hüvelyi orgazmust az élete során. És ezt tapasztalt férfi barátaim is megerősítették.
Úgyhogy nem kellene, hogy egy ilyen frusztráljon, hiszen nemhogy nem vagy egyedül, de mi vagyunk többen! És csiklóval is lehet brutál orgazmusokat produkálni. Kipróbálhatod csiklóizgatás közben a hüvelyedet vagy a végbélnyílásod simogatni, mert ezek is erősíthetik a csiklóorgazmust. Biztosra veszem, hogy még tartogat sok meglepetést a tested számodra is.
10-es.
Hidd el,az én párom mindent megtesz azért,hogy nekem jó legyen,egyáltalán nem önző.Szóval nem vele van a gond,csakis velem.9-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!