Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, történt már olyan veletek, hogy egy srác vagy pasi azt mondta gyertek fel egy italra, vagy kicsit beszélgetni, vagy épp ő kéreckedett be hozzátok valami indokkal, ti naívan bele mentetek és a vége az lett hogy jól megdugott ?
Figyelt kérdés
Igazából sejtetted hogy ez lesz, vagy ha nem teljesen meglepett és váratlanul ért?2020. aug. 21. 18:52
1/11 anonim válasza:
Volt ilyen de nyilván tudtam hogy ezért hív fel és nem véletlenül mentem bele.
3/11 anonim válasza:
Igen volt, de sejtettem hogy nem csak inni megyünk fel hozzá.
4/11 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy fordulhat elő ilyen?! 😁
5/11 anonim válasza:
Volt ilyen. Az italig már el sem jutottunk.
6/11 anonim válasza:
Azt mondta, elvisz egy cukrászdába, ehelyett hazavitt. Sejtettem, hogy mik a szándékai, lefeküdtem vele, de később megbántam.
7/11 anonim válasza:
Velem olyan volt, hogy felhívott inni egyet, és megmutatni a készülő grafikai terveit valami reklámhoz, hogy mondjak véleményt. Aztán ittunk, megtárgyaltuk a rajzokat és utána elküldött dugás nélkül:(
8/11 anonim válasza:
Volt ilyen, de tudtam miért megyunk fel :)
Nem vagyok hulye
9/11 anonim válasza:
Persze, csak épp úgy berúgott, hogy nem tudott megdugni...
10/11 anonim válasza:
Létezik, hogy valaki nem tudja magától mit jelent a "gyere fel még egy italra"? Egyértelmű szexuális felkérés.
Mégis mit mondjon, gyere fel egy numerára? :D
Aki tényleg csak inni meg beszélgetni akar, az nem hazafelé veszi az irányt a partnerrel, hanem a köv. csehóba. Így megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!