Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemenjek,megtegyem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek,megtegyem?

Figyelt kérdés
Hát még sosem csináltam ilyet. De felajánlottak alkalmanként 15ezer ft egy orálért cserébe 1órig kéne csinálni neki. A pasi nem jön be . De kellene a pénz. Szerintetek megéri? Munkám már régóta nincs és nem is szólnak vissza. A pasi nem itt él csak néha jön haza
2020. aug. 21. 11:24
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Remēlhetőleg úgysem tudja meg más. Én meg nem fogom híresztelni ha megteszem. A pasi meg úgysem itt el ,hanem külföldi
2020. aug. 21. 17:38
 32/56 anonim ***** válasza:
76%

Az, hogy qrva vagy-e, az már kiderült...

Itt már csak az ára a kérdés...

2020. aug. 21. 17:38
 33/56 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán ne zavarjon ha valami jött-ment tahó leqrváz!

A magad normáinak felelj meg, ne másokénak!

Spec. a helyedben én is megtenném, mert az adósság csak szaporodik az idők során. Most nem vagyok rászorulva, így nem a műkeresztény erkölcs tart vissza!

A magyar polgári normák elprostituálódása nem fog semmilyen értékrendi kérdést felvetni: nagyon keveseknek van erkölcsi alapja pálcát törni feletted!

2020. aug. 21. 19:11
 34/56 anonim ***** válasza:
69%

33

Könnyű a pénzhiányra fogni, ez simán csak a felelősség hárítása, millió másik út létezik...

2020. aug. 21. 19:14
 35/56 A kérdező kommentje:
Utolsó pl?
2020. aug. 21. 19:18
 36/56 anonim ***** válasza:
3%

34: szerintem a kérdező sokkal tisztességesebb mint az egész magyar politikai "elit" tokkal vonóval - még úgy is, ha egy fél várost végig-szop!

Tisztességes munkával ma Magyarországon nem lehet normális pénzt keresni - a munka folyamatosan devalválódik!

Amit mondasz, azt csak egy agymosott fidelitasos kiscsávó veszi be - azt is csak energiaitallal!

2020. aug. 21. 19:21
 37/56 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes, egy szakmám van, mégis 350-et keresek nettóban normál nyolc órás munkaidővel egy gyárban.
2020. aug. 21. 19:23
 38/56 anonim ***** válasza:
81%
Sok ajanlatot kaptal kérdező priviben?
2020. aug. 21. 20:53
 39/56 anonim válasza:
71%
A pénzhiàny nem igazán lehet ok, takarítani, napszámosnak is el lehet menni. Az tisztességesebb munka, bár nyilván mem ilyen izgalmas.
2020. aug. 22. 00:48
 40/56 anonim ***** válasza:
0%
39 - OK, gyere hozzám takarítani, addig én összekefélem a béredet - tízszeresen!
2020. aug. 22. 05:39
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!