Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla?
Üdv!
Mi a véleményetek arról, ha egy és attól független egészséges, jó párkapcsolatban bejelentés érkezik, hogy az asszony várandós, de a férfi nem túlzottan örül neki? Nem tudom, általában a férfi nem szokott, biztos van olyan, ahol a nő sem.
Most ne térjünk ki arra, hogy baleset, vagy sem, csak, hogy erről a jelenségről? Kérlek a nemeteket rakjátok a válaszaitok mögé.
24/F
Elgondolkodtató..
Ha tudom, hogy a párom csak, és kizárólag velem dug, ezáltal tőlem van a gyerek, semmi gondot nem csinálnék belőle!
Inkább örülnék neki!
#1 vagyok
És ha nem derült volna ki a szemszögből írva, férfi vagyok
Mi az, hogy a férfiak általában nem szoktak örülni?
Amelyik akar apa lenni, az sír...
Férjem már most odavan az ötletért pedig még nem tartunk ott.
6.5 éves volt a párkapcsolatom amikor terhes lettem. A párom sosem akart gumit húzni. Mer hogy "Én tudom mikor kell kiszállni! Különben is, ha be sikerül nem baj." (Kezdetekkor úgy volt, akarunk gyereket.)
Mior pozitív lett a teszt megijedtem kicsit. De ennyi év együttlét után úgy gondolta, jó ez. Hát a párom nem úgy gondolta. Egyáltalán nem. Nem lett belőle gyerek. :(
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!