Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a vonzó benne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vonzó benne?

Figyelt kérdés
Mi a vonzó a lábakban a lábfétissel rendelkező embereknek? 🤔

2020. aug. 20. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az első elég jól leírta, számomra is ugyanez.

Egy szép, ápolt női láb ugyanannyira ha nem még jobban beindít mint egy női mell..

2020. aug. 24. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Ja hogy az érdekel, hogy mi az evolúciós háttere? Fajfenntartással összefüggő magyarázat? Erre van elméletem. HA a lábfétis alatt nem kizárólag a lábfejre gerjedést értjük, hanem a szexi lábakra (egészében) való gerjedést: szép feszes vádli, vékony boka, hosszú lábak, izmos comb. Ez mind a nő fittségére, egészségére, rátermettségére utal. Rátermett, hajlékony, könnyed és erős egyben. Rendkívül jó génanyag indikátora.

A lábfej már más. Az tkp a szépségre, kifonomultságra is utal, a kézhez hasonlóan. Ugyanakkor a lábfétis iránt érdeklődő ffiak nagy része sub. Gondolj bele, mit jelent valaki lábait csókolgatni! A nő, nőiség imádatának kifejezése is, nem feltétlen csak az alávetettség kifejezése. De mindenképp benne van...

Megj: elméleteim gyártása során magamból indultam ki ;)

2020. aug. 26. 01:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó Neked! Én még nem találtam meg a magam elméletét... :)
2020. aug. 26. 07:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, és a lábakért sem vagyok oda, de a párom mindig mondja milyen szép lábam van, sose értettem mi a szép rajta. Mindig mondja, hogy szép az íve, meg formás, ápolt, szépek a körmeim, szokta puszilgatni, nézegetni harisnyában. Azt szokta mondani, hogy ilyen szépet még a mérnökök se tudnak tervezni ;)
2020. szept. 22. 22:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerencsés a Te férjed! :)
2020. szept. 23. 07:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyénenként változó.. Mármint nem lehet általánosítani. Nekem sem sikerült még rájönnöm, pedig volt már dolgom pár lábfétises pasival, de nem volt köztük két egyforma, mindegyiknél kicsit, vagy jobban, de eltérő volt a "jelenség". 32/N
2021. okt. 21. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!