Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Én eddíg abban a tudatban voltam hogy nagyok, de párom ma azt mondta, hogy szerinte átlagos.
2020. aug. 20. 22:00
13/26 anonim válasza:
2-es vagyok és kaptam képet. Nagyon jó melle van!! Képet senki se kérjen tőlem, mert senkinek nem küldök!:)
14/26 anonim válasza:
Számomra kicsi lenne, mert én a giga melleket szeretem.
15/26 anonim válasza:
#6 A 90 még 170cm+-os magasságnál is sok. 175cm vagyok, 75 a méretem,és még így is van rajtam valamennyi felesleg.
16/26 anonim válasza:
Én is szívesen megszakértem, ha megmutatod 🤪
17/26 anonim válasza:
Magyarországon a B és C között van az átlag.
Mivel a hátkerületed nagy, ezért valószìnűleg arányaiban nem olyan nagynak tűnnek. Nekem 85D-sek és átlagos picit lazább pólóban kb. Bsnek néznek ki.
19/26 anonim válasza:
Valszeg a párod nem volt annyi nővel, hogy tudja, mi az az átlag.
20/26 anonim válasza:
Vagy látott nagyobb melleket vagy nem akarja, hogy elbízza magát a kérdező, vagy egyszerűen sík hülye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!