Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem izgat fel ahogy a párom nyal és ujjaz engem?
Évek óta együtt vagyunk, de kb 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor élveztem így el. A szex rendben van, ott el is megyek mindig. Az exemnél, ahol behatolás nem történt mindig elélveztem a nyalástól, ujjazástól is seperc alatt. Ezért nem értem, hogy most miért van, hogy legszívesebben elaludnék, amikor elkezdi, olyan szinten nem izgat. De nem tudnám azt mondani, hogy ezért meg ezért rossz, egyszerűen úgy az egész nem kérek.
Van valami tanácsotok?
Köszi előre is
Ügyetlen a palid!
Ez ilyen egyszerű.
Sok csajjal voltam már, és aki nem volt képes hüvelyi orgazmusra, azt élvezésig nyaltam, és mindegyik elment így...
F
2: ezt ügyetlennek hívjuk. Azért, mert lehet van egy technikája, az nem biztos, hogy jó a csajának, a gáz benne, hogy nem veszi észre, és ez ügyetlenség.
A petting nem abból áll, hogy pontosan milyen szögben és milyen tempóban dugom be az ujjam. Az egész már órákkal hamarabb elkezdődhet, amikor még csak telefonon húzod az agyadat.
Mert lehet az ételed finom, ha rosszul van tálalva, nem néz ki jól, nincs jó szaga és legfőképpen, akkor akarod a másikra ráerőltetni, amikor még nem is éhes.
A szex is ilyen, elsőnek a legnagyobb erogén zónát kell felizgatni, az agyat. Ha már az sikeres, onnantól kezdve sokkal könnyebb csúcsra juttatni.
akkor itt a baj kérdező. Az agyi felhúzás hiánya. Ennyi, ez nem lelki dolog, egyszerűen fejben nem izgat fel és egy ujjazás csak akkor élvezetes, ha a lány fel van izgulva. Egy lány sem fekszik hanyat száraz lyukkal, tök unottan és hirtelen beindul azért, mert egy pasi bedugja az ujját... sőt, inkább rosszabb.
A vicces, hogy a kezdő pasik szokták ezt csinálni, azt hiszik az az előjáték, hogy jól megujjazom és kifelejtik azt, hogy az igazi nőcsábászok elsőnek teljesen eltekerik a lány fejét, mielőtt még lekerülne a ruha.
Amit tehetsz:
1: beszélj vele, dumáljátok át, keressetek egy közös megoldást
2: próbáld irányítani a dolgokat, légy te a kezdeményező, húzd fel magad kicsit te előre. Tudom nehéz és helytelennek hangzik, mert a pasinak kellene csábítani inkább, de azért próbáld ki.
Nem csak téged hanem minden normális embert.
A barátod önző, és fingja sincs mi kell egy puncinak.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!