Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok szerintetek sok vagy kevés? 40-s férfi vagyok, eddig 135 nővel szexeltem, nem prostikkal, volt benne kapcsolat meg alkalmi is, Ezt soknak tartanátok, vagy kevésnek?
Nekem 28 évesen volt 100.
Most 42 vagyok, valahol 200-300 közt lehet, de már semmi jelentősége nincs.
Egy ex alfahím.
Én csak annyit kérdeznék meg, hogy használtál - e gumit? Vagy voltál - e már szűrésen?
Engem taszítana. Mindig az jutna az eszembe, hogy 1 nő neked sose lenne elég. Az állandó farokállás, szexuális kielégülés lenne fontosabb az ilyennek. Ismerem ezt a fajtát. Egy nő sose elég.
Fene tudja. Én is ilyen környékén jártam, de így visszagondolva hülyeség volt. Számolni sohasem számoltam, főleg az alkalmiakat, mert azok inkább csak az akkori zenész mivoltomnak szóltak.
Mindenesetre ne dicsekedj vele senkinek. Részint, mert hazugnak tartanak, részint meg, ha mégis elhiszik, annál rosszabb. Én azt mondtam a feleségemnek, ami igaz is volt; hogy sohasem számoltam, mert nem skalpot gyűjtöttem, hanem az igazit kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!