Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ejakuláció elnyújtásban segít a lidokain alapú permet? Tapasztaltok?(tippek/trükkök)
Működhet, de nyűgös dolog: ugye kevesebbet vagy nem nagyon érzel kéjt sem, ezen kívül a partneredet is elérzéketleníti, ha nem használsz gumit. Elvileg lidokain nem kerülhetne nyálkahártyára (a nő hüvelyébe, vagy a fenekébe, ha análisan csináljátok), illetve a lidokain spray vényköteles, ha valahonnan illegálisan sikerül beszerezni, akkor azért lenne bennem kérdés, hogy biztos erdeti-e, nem valami káros hatású hamisítvány. És persze: a spray nem véletlenül vényköteles. Esetleg lidokain kenőcsöt próbálj ki, gumival, a gumi alá egy kicsit.
Ha korai magömlés a probléma, akkor érdemes inkább gyakorlással elnyújtani. Figyelj a tested jelzéseire, élvezés előtt lesz egy olyan, hogy "na mindjárt nagyon jó lesz": ekkor tarts szünetet, hagyd magad lelohadni, majd később onnan folytathatod. Ez rendszeresen ismételgetve, gyakorolva idővel változik a reflex, hogy hamar élvezel el, illetve megismered a testedet, hogy mikor vagy közel az élvezéshez: akkor pózt váltva, szünetet tartva sokáig el tudod húzni az élvezés előtt.
Én használtam sprayt, többször is. A patikus asszem sejtette mire kell, mert kérdés nélkül nem akarta kiadni, én mondtam, hogy Piercingre (de lehet fül átfúrás is, mondjad, hogy benőtt a fül párodnál)
Szóval, igen, tompít. De trükkös. Bevallom, én sosem mondtam meg a páromnak, hogy használtam, kicsit nehéz volt, de elhitte, hogy éppen jó napom van az ágyban, de nem mindig úgy működik, ahogy kell.
1: igen, átmehet a tompítás a lányra. Párom a puncira sosem panaszkodott, de egyszer leszopott és letompult a szája. Azt hazudtam, hogy egy újfajta síkosítót kipróbáltam amiben van valami tompító. Bevette. Szóval szopás kilőve
2: igen, felvehetsz gumit is, de akkor lehet semmit nem érzel. Attól még az élmény király, mert a látvány, a mozgás, a szagok, mind megvan és szépen lassan kezd visszatérni az érzés is a farkadba, amitől egyre jobb érzés a szex, de volt, hogy letéptem a gumit és úgy folytattam, mert már túl érzéstelen volt így (nem volt gáz, sokszor gumi nélkül csináltuk, odafigyelve. Már régóta együtt voltunk)
3: Én zuhany alatt csináltam mindig, becsempésztem, még a száraz farkamra sprayztem, vártam, lemostam, megtöröltem szárazra, még egyszer spray és a végén alapos szappanos lemosás. Elég intenzív szaga van, szóval lehet észrevenné máshogy
4: Valahogy nem mindig sikerült eltompítani. Biztos nem alaposan sprayztem. Volt, hogy mondjuk a makk teljesen érzéstelen volt, de egy pici ponton alatta halál érzékeny és így nem tartottam sokáig
5: meglepően gyorsan múlik a hatása, ezért azt tanácsolom, hogy használat után ne teketóriázz, dugj. Nálam többször történt, hogy zuhany után még játszani volt a páromnak kedve, kicsit dumálgattunk és nem vettem észre, de elhúztuk az időt 10-20 perccel és utána már alig éreztem valami tompító hatást. Pici volt még, de nem annyi, hogy drasztikusan változzon a teljesítményem. A legjobb ha már rákészültök, már meztelenek vagytok és a csaj már ott vár meztelenül az ágyon, amire lezuhanyzol
amúgy nem egy jó megoldás, ez csak olyan játszadozás az érzésekkel, de hosszútávon nem segít és rászokni sem akarsz, mert az megöli a szexualitást. Mint amikor drogok hatása alatt szexelsz. Lehet, hogy jobb, lehet jobban teljesítesz, de az csalás, mert ha teljesen tisztán nem élvezetes a szex, akkor az a kapcsolat nem lesz tartós.
Ez inkább csak egy extra amit néha lehet használni, mint mondjuk játékokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!