Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy lány hogy hozza fel, hogy szeretné, ha foglalkoznátok a popsijával?
Figyelt kérdés
Mondja el konkrétan, hogy mit szeretne? Vagy esetleg vezesse oda a kezeteket? Ujjazza magát szex közben, hogy vegyétek a lapot? Vagy esetleg ilyen módon masztizzon előttetek? Nektek melyik lenne úgymond „jobb“? :)2020. aug. 18. 21:26
1/7 anonim válasza:
Nekem mindegyik nagyon bejönne 😉
2/7 anonim válasza:
Ha azt mondaná a csajom: Nyald ki izomból a segglyukam. Remélem érthető. 23F
3/7 anonim válasza:
Bármelyik jó megoldás, de nem kell ennyit köntörfalazni, felnőtt emberek vagyunk miért ne mondhatnád meg hogy mit szeretnél? Kommunikáció... kommunikáció... a jó és élvezetes szex egyik alapja.
4/7 anonim válasza:
Na jó, ha azt mondaná, hogy nyald ki a segglyukam az kicsit lelombozna, de csak a kifejezés miatt. Kinyalnám én magamtól is. Viszont ha finoman mondod neki, hogy ujazza, vagy nyalja, szerintem nagy baj nem lehet. Én örülnék neki, csak mond el és ennyi.
5/7 anonim válasza:
Elég lenne, ha megemlíti, hogy izgatja a dolog egy beszélgetés folyamán és már kapná is.
6/7 anonim válasza:
Mondja meg mit akar. Nem szeretem ha valaki utalásokkal akar kommunikálni
7/7 anonim válasza:
Mire eszébe jut megkérdezni, a nyelvem már ott van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!