Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak! Izgató vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Izgató vagy inkább taszító a bugyira száradt punci nedv?

Figyelt kérdés

A ciklusom bizonyos szakaszában nagyon kívánós vagyok (ezzel mondjuk nem mondok nagy dolgot), és nagyon könnyen benedesedem.

Mennyire zavaró, ha mondjuk nap végén mikor szexre kerül a sor meglátszik rajta a nap során kifolyt és odaszáradt nedv?

2020. aug. 18. 18:41
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Oké, értem...
2020. aug. 18. 20:18
 22/38 anonim ***** válasza:
89%
Azért megvannak az előnyei, ha nem csaj az ember. Ha csaj vagy, nem tudod használni ezt az oldalt anélkül, hogy bármilyen kérdésedre ne akadna egy vagy több túlperverz, túlöreg, túlkanos lúzer, aki ne halmozna el privátokkal.
2020. aug. 18. 20:19
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Én vissza akarok költözni a belvárosba! Nagyon hiányzik!

Vagy ez most melyik kérdés?

2020. aug. 18. 20:21
 24/38 A kérdező kommentje:
22es, igen, tapasztaltam párszor... kicsit túlpörögtem amiatt, hogy most is jött pár nem is a kerdésre válaszoló, túlkanos emberke...
2020. aug. 18. 20:23
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez most a bugyis. A száraz/nedves.
2020. aug. 18. 20:27
 26/38 anonim ***** válasza:
85%

Ha tudom, hogy 10 perce indult otthonról és úgy szedem le róla, akkor taszít, átvehette volna ha tudja, hogy lekerül. Ha tudom, hogy most ért haza munkából, akkor még elmegy, bár aki tudja magáról, hogy ennyire nedvesedik, az használhatna tisztasági betétet... Azzal elkerülné ezt a látszatot és nap közben is könnyebb cserélni mondjuk wc alkalmával... :)

Szóval inkább taszít mint vonz, ha már van rá mód, hogy elkerülje...

2020. aug. 18. 20:39
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

"bugyira száradt punci nedv"

Ez így önmagában undorító.

2020. aug. 18. 21:00
 28/38 A kérdező kommentje:

Oh:((

Mert eszembe jutott egy eset:

Házibuliban vagyok, smárolunk egy csávóval, én már amúgy is a hamar felizgulós időszakban vagyok, így benedvesedem. Aztán valamiért megszakad a folytatás, de mondjuk 1 óra múlva (mikor már a kifolyt cucc odaszáradt) folytatásra kerül sor. Ilyenkor takargassam a bugyit?

2020. aug. 18. 21:04
 29/38 anonim ***** válasza:
81%
lennék hogy olyan perverz hogy ráverjem de meg is dugnálak hamar, szétnyalnám a tested, ahogy elkezdenél összeremegni
2020. aug. 18. 21:35
 30/38 A kérdező kommentje:
29-es erre senki nem volt kíváncsi.
2020. aug. 19. 06:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!