Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha az új pasitoknak jóval kisebb lenne a pénisze mint a legtöbb exeteké, akkor lenéznétek, kevesebbnek tartanátok, cikiznétek őt emiadt?
Figyelt kérdés
Kort írjatok.2020. aug. 18. 14:05
31/36 anonim válasza:
Nekem nincs lóméretem. 15 centi van. De nem gy lány barátom van aki mondta,hogy azért minimum 16,de inkább 18 legyen. 15 centivel is van orgazmus,de nem ugyan olyan. És ezt igazolják a nagyfarkú haverjaim is. Eléggé kelendőek. Attól,hogy itt a sok kisfarkú azt írja,hogy a 16 már fáj a valóságban nem így van.
Azt se mondjad,hogy a nőknek rossz a szemmértékül. Rengetek nőnek küldtem már képet és a 80% max 1 centis eltéréssel megtippelte. A 20 centis haverom is és neki is nagyjából ilyen arány jött ki. Szóval nem levegőbe beszélnek amikor 18 centit mondanak.
32/36 A kérdező kommentje:
Ez még mindíg nem változtat a tényen amit mondtam. És ha már méret akkor a vastagságot kellene nézni, nem a hosszt. Aki pedig a méretével villog azt ne vedd komolyan mert neki ez az intelligenciájába is került. Az a nő pedig aki nagyobb méretet igényel annak minimum legyen 70-75/C a melltartójában.
2020. aug. 21. 19:16
33/36 anonim válasza:
Nem értem még mindig a mell és pénisz párhuzamot. Sokan szeretik a kis mellett de a kis péniszt senki (12 centi vagy alatti).
34/36 A kérdező kommentje:
#33 Azért légyszives ne beszélj már mások nevében is. Ez egy annyira gyerekes szokás.
2020. aug. 21. 19:30
35/36 anonim válasza:
Mások nevében? :D Melyikkel nem értesz egyet?
36/36 A kérdező kommentje:
Ezt benéztem. A "mások" helyett "mindenki"-t akartam írni :P
2020. aug. 21. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!