Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Twitteren találtam olyan oldalakat ahol keresnek 3-4-ik párokat de hozzám képest elég idősek és szeretnék én is ilyenben részt venni,de valaki írna olyat ahol ilyen húszon éves emberek csinálnak ilyet?
Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 14:34
1/4 anonim válasza:
Szerintem azok csak lányokat keresnek...
Én is fent vagyok egy oldalon ahol kaptam egy ajánlatot egy 50 körüli pártól, de 300km-re vannak, ezért nem tudom mit csináljak.
2/4 anonim válasza:
sok oldal van ahol keresnek, viszont magunkból kiindulva, akik már részt vettünk hasonlón és kerestünk: átlagon felüli egyéneket keresünk. És most nem csak farokméretről van szó, hanem mindenben legyen jobb az átlagnál.
Hogy miért keresünk ilyet és miért nem az átlagot? Azért, mert megtehetjük, mert még így is jut jelentkező, hiszen hatalmas a kínálat, kicsi a kereslet. Ha nem tudsz valami extrát felmutatni, elvérzel.
3/4 alonelyman válasza:
goldengate.hu n próbálkozz párt találni
4/4 anonim válasza:
Szintén a goldengate-et ajánlom, nekünk más sikerült ott találni beugró lányt amikor kerestünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!