Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha olyas valakire gondolok maszturbálás közben akire nem szabadna ?
Ha azt érzed, hogy gáz, hogy erre maszturbálsz, akkor valószínűleg tényleg nem normális. Az egészséges maszturbáció után az embernek nincs bűntudata, hanem elégedett, nyugodt és fokozódott az önmaga iránt érzett szeretete, önbizalma és vonzóbbnak érzed magad tőle.
Legalábbis én amikor maszturbálok akkor úgy érzem, hogy egy szexisten vagyok és utána nagyon elégedett szoktam lenni magammal.
Ha neked bűntudatod van a maszturbálástól, akkor az nem egészséges és hosszútávon torzítani fogja az önképedet és azt is hogy hogyan állsz a partnereidhez.
14:
Sajnálom, hogy így van. :\
A maszturbálásnak szerintem az önszeretetről kéne szólnia.
A fantázia nem gond és nem baj ha észreveszed hogy valaiben más vagy mint az átlag.
Ne tegyél semmi olyat amivel másokat bántasz, főleg nálad gyengébbekkel, védtelenekkel, és nem lesz semmi baj,
Olyasvalakire GONDOLSZ, akire nem lenne szabad?
És ki dönti el, hogy kire GONDOLHATSZ, és kire nem? Bevezették a gondolatrendőrséget? Akkor Kína elbújhat mellettünk a megfigyelőrendszerével! És én is elbújhatok, nehogy megtaláljanak. :-D
Az önkielégítés rólad szól, másnak nem sok köze van hozzá (ha csak nem a párod szórakoztatására készítesz felvételeket). Ha a fizikai térben látható tevékenységhez nincs köze az emberiségnek, miért lenne ahhoz, ami gondolati síkon folyik közben?
Tőlem akár Ted Bundyra, a braunaui festőre, Orbánra, vagy éppen Sztálinra gondolva is eljátszadozhatsz magaddal, engem személy szerint nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!