Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok maximum hány éves pasival szexelnétek?
Figyelt kérdés
És a legfiatalabb? Ti hány évesek vagytok?2020. aug. 16. 17:25
33/45 anonim válasza:
Max. 50 évessel szexelnék kapcsolatban.
40N
34/45 anonim válasza:
Amúgy az a vicc, hogy pár hete verte magát pár csitri gyakorin, hogy a férfiak micsoda tévhitben élnek, hogy a fiatal csajok buknak az idősebbekre. Persze, mindenki tudja, hogy ez egyáltalán nem tévhit, de azért érdekes látni, hogy szinte az összes csaj benne van a 10+ korkülönbsegben is.
35/45 anonim válasza:
24 vagyok, jelenleg szerintem 30 évesnél idősébb férfival nem kezdenék, vagyis nálam 5-6 év a maximális korkülönbség
39/45 anonim válasza:
Én 50 éves férfi vagyok, de soha nem nézem hogy egy felnőtt nő hány éves. Lehet 20-60 ha megnyerő egyébként.
40/45 anonim válasza:
Kizárólag a szerelmemmel de vele akár 80 évesen is. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!