Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valódi vagy kamu?
Onl£ne megismerkedtem egy nővel, aki ngyon furán kommunikál. A szavai és összetett mondatai alapján egyértelműen értelmes, viszont nagyon hirtelen vált témát.
Elhordta az összes férfit agyatlan b*szógépnek,közben azzal jön hogy egy 5 perces találka bőven elég,hogy felmérjük egymást, aztán mehetünk lakásra is akár. Egy szexkapcsolatrol lenne szó.
Biztosan nő, beszéltem vele telefonon is,a hangját hallottam, de a fura stílusa miatt kicsit para. A korát sem vallja be,egyszer 28nak,máskor 47nek mondja magát,a hangja és kép alapján 30asnak tippelném. Lehet hogy kattant?
Ti találkoznátok vele a helyemben?
31 éves férfi vagyok, nem vagyok félős... de esélyem van egy zaklatóra akár?
Videochat-et nem akar, azt mondja hogy szexkapcsolathoz egyébként sem kell tudni egymásról nagyon semmit.
Meg van beszélve találka, a lakásomhoz közel eső közterületen... de olyan fura az egész. Volt már jó pár randim, de ezt nem tudom hova tenni. Alig osztott meg magáról bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!