Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy fiú meleg az látszik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú meleg az látszik a kinézetén?

Figyelt kérdés
Én pl vékony vagyok. Emiatt nézhetnek melegnek?
2020. aug. 15. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Ha valaki nőies abból gondolják egyesek, hogy az, de erre semmi garancia. Én ismerek olyan férfit akiben van valami nőies és mégsem meleg.

Akkor látszik talán, ha sminkel, kifesti a körmét, meg egyéb öltözködésbeli dolgokból talán. Akkor azért nagyon nagy az esély.

De amúgy szerintem nem nagyon látszik.

Ez, hogy esetleg egy vékony valakit lemelegeznek ez csak egy idióta dolog, a nagydarab valakiktől akik nem tudják felfogni, hogy több féle test típus van. És valamikor megijedtek, hogy hú nehogy bajlegyen velük és felhízlalták magukat. és most ők csesztetnek másokat. engedd el, ha ilyen van.

2020. aug. 16. 00:06
 2/6 DnPlymn ***** válasza:
17%

Többnyire látszik. Ha nem egyből a kinézeten, az összképpel általában egyértelmű.

Senkit nem néznek melegnek csak azért, mert vékony. Ha mégis, akkor ott más is játszik.

2020. aug. 16. 04:34
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Van akinek látszik, és van akiről semmilyen szinten nem mondanád meg.
2020. aug. 16. 06:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerelmem domináns volt, lehet azért nem látszik, de nézd meg:

[link]

Másik példa:

[link]

de ez attól függ...

[link]

2020. aug. 16. 06:14
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Rajta múlik. Ha akarja látszik, ha nem, nem. Ez nem a testalkatra értendő.
2020. aug. 16. 06:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig akárkinek mondtam el mind meglepődött.. szóval az hogy valaki meleg még nem feltétlenül látszik is rajta
2020. aug. 16. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!