Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azoktól kérdezném, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól kérdezném, akik járnak vagy jártak már prostituált(ak)nál, hogy nem féltetek attól, hogy elkaptok valamit, pl. herpeszt csók útján a nőtől?

Figyelt kérdés

2020. aug. 15. 20:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
24%
Prostituáltal senki se csókolózik és óvszerban csinálja.
2020. aug. 15. 20:20
 2/23 anonim ***** válasza:
43%
Ki az a hülye aki smárol a prostival?
2020. aug. 15. 20:20
 3/23 anonim ***** válasza:
25%

"Ki az a hülye aki smárol a prostival?"

Ki az a hülye aki prostihoz jár, miközben jobbnál jobb csajokba lehet gumi nélkül... annyiszor ahányszor csak akarod!

2020. aug. 15. 20:32
 4/23 A kérdező kommentje:
A rosszlanyok.hu-n a legtöbb beszámoló úgy kezdődik, hogy "csókkal kezdtünk...".
2020. aug. 15. 20:34
 5/23 anonim ***** válasza:
42%
Azok a beszámolók nem valódi emberek beszámolói.
2020. aug. 15. 20:47
 6/23 anonim ***** válasza:
76%

#3 Nyilván az akinek nem lehet jobbnál jobb csajokba gumi nélkül.. :D

Gondolom láttál már csúnya embert, vagy olyat aki tök béna a nőkkel.

Pl én is béna vagyok a nőkkel, ez van. Igaz én prostihoz sem mennék.

2020. aug. 15. 20:47
 7/23 anonim ***** válasza:
42%
Engem meg pont nem érdekel mit szedek össze, de őszintén. Ha odamegyek tisztában vagyok ennek kockázatával, más kérdés, ahogy előbb írtam, hogy nem érdekel. Most őszintén élvezem az életet, amíg lehet. Őszintén ki tud ebben az országban boldog lenni? Viktor és barátai, az operatív majmok, meg, akik kinyalják a seggét a fityesznek. Hát én nem fogom, és nem fogok senkivel se a fityesznek 3 gyereket kinyomatni. 3 gyereket is pénz, idő felnevelni, csak sokan erre nem gondolnak. Én meg nem traktálom magamat ilyen dologgal. Nekem ez az életvitel megfelel, van, akinek nem, biztosan van, aki meg egyetért ezzel. A fityesznek meg az országnak úgyis mindegy ki mikor döglik meg, pótolnak, ha nem tudnak akkor meg pótolnak ukránokkal. Minden meg van oldva.
2020. aug. 15. 20:59
 8/23 anonim ***** válasza:
67%

"Őszintén ki tud ebben az országban boldog lenni? Viktor és barátai, az operatív majmok, meg, akik kinyalják a seggét a fityesznek."

Mindent magamtól értem el. Elmentem Egyetemre. Alapképzés, utána mesterképzés. Mérnökinformatika, Villamosmérnök. Ipari szoftvereket fejlesztek. Nem Fidesz cég. 1.2 millió nettó.

2020. aug. 15. 21:04
 9/23 anonim ***** válasza:
54%
Milyen jó neked kedves 8as azonban nem érdekel. Tudod neked azért a pénzért meg kell dolgozni de ebben az országban legalább van 1 millió embernyi teher, ha nem több, aki nem dolgozik és megél, és egy életen át semmit nem kell tennie, mert a viktor megóvja, ezek a rejtett erőforrások! Amíg ilyen hitvány, semmirekellő embereket kitart az ország, és neked meg nekem dolgozni kell ugyanazért, amiért másnak nem, addig nem változtatok a gondolataimon
2020. aug. 15. 21:10
 10/23 anonim ***** válasza:
55%
Lehet. Viszont az az 1 millió ember "aki nem dolgozik". Hanem segélyt kap és miegyebet, az úgy is él. :). Nem fog autót venni, nem fog nyaralót venni, nem fog nyaralni menni és stb stb. Mondjuk én se voltam már 3 éve sehol sem nyaralni. A pénzt gyüjtöm későbbre. Jó lenne egy Dél Amerikai körút majd egyszer.
2020. aug. 15. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!