Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban élő párok nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élő párok nálatok mennyiszer van orális szex, sima szex és esetleg anális szex hetente átlagosan?

Figyelt kérdés
Kívancsi vagyok, hogy amennyiszer mi csináljuk az sok-e vagy kevés. Azt is irjátok meg, hány éve vagytok házasok.

2020. aug. 15. 18:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

15 éve vagyunk házasok (45, 46) heti egy dugás van, és egy cumizás.

Anál régebben havonta 1x volt, de a feleségem popsija nem bírta..úgyhogy már nincs.

2020. aug. 16. 12:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Lett valami egészségügyi problémája az anális szextől? Vagy pontosan mit értesz azalatt, hogy nem bírta a popsija?
2020. aug. 16. 13:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Előtte is volt aranyere, de az anális szextől újra előjött, és vérzett.

Hiába használtunk sok síkosítót.

2020. aug. 17. 13:48
 14/19 anonim ***** válasza:
9 éve vagyunk házasok. Heti 2-5 szeretkezés van. Orál mindig. Egy kis enyhe bdsm is. Anál még sosem volt. Próbáltuk de nagyon fáj a feségemnek. Ujjazni szoktam inkább.Mostanában ő meg rákapott arra, hogy prosztatamasszást csinál nekem.+ intenzíven gyúrunk a squirtingre
2020. aug. 19. 06:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálunk 10 éve csak misszionárius póz van szinte, mióta gpontost tudok csinálni úgy a páromnak. Én azt élvezem, ha Ő élvezi így nem erőltetek mást. Szolálom, cserébe kiszolál szexen kívül. Szinbiózis.
2020. aug. 19. 07:24
 16/19 anonim válasza:
Üdv.Mi 18 éve vagyunk egy pár. Heti 3-4 szex.Orállal inkább a férjemet izgatom, nekem az ritjábban adatik meg.Jó ideje rájöttem, hogy az anális élvezetek nem állnak tőlem távol(bár előtte még a gondolatától is ódszkodtam)...Viszont mikor direktbe kipróbáltuk, a popsim nem bírta..vagyis nagyon élveztem, meg minden, de sajnos utána kijött az aranyerem. Így most gyógyulgatok
2020. aug. 25. 06:11
 17/19 anonim ***** válasza:
15 éve vagyunk együtt. Heti 1szer szexelünk kb. Orál ilyenkor mindig van előtte. Anál soha
2020. nov. 5. 12:04
 18/19 Nem79 válasza:
8 éve vagyunk együtt. Sajnos havi 2 szex vagy 2 havonta 1 ez változó. Volt egy időszak mikor tőbb volt. Akkor volt orál is még popsi. 32 éves a párom azt mondja neki elég enyi. Sajnos ez már ráment a kapcsolatunkra
2020. nov. 11. 13:32
 19/19 anonim ***** válasza:
10 éve vagyunk együtt, heti kb 2-3x szexelünk, orál jellemzően van, de ez is változó, anál havi 1-2 alkalommal.
2020. nov. 11. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!