Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek nagyobbak a kisajkaitok, nektek strandon a bikiniben látszik?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos elég nagyok és mindig úgy látom hogy a bikiniben látszik hogy ott nem sima nekem, hanem dudorodik. Akiknek szintén ilyen, ti szoktatok ezzel valamit csinálni? Előre is köszi a válaszokat.
L
2020. aug. 15. 16:34
1/11 anonim válasza:
Szerintem csak beképzeled magadnak.
Ha nincs izgalmi állapotban, megduzzadva, akkor nem lehet olyan feltűnően nagy.
Régebben én is ezen aggódtam, de ha valaki azt nézte, bekaphatja... :)
3/11 anonim válasza:
2. vagyok. Nem kellett sokáig várni a képkéregetők privátjaira.
4/11 anonim válasza:
Tele van gyökerekkel ez az oldal is, azért kéregetnek.
5/11 anonim válasza:
Nem gond, nekem is ilyen és szerintem tényleg nem feltűnő max ha valaki nagyon bámulja, ne foglalkozz vele
6/11 anonim válasza:
Nyugi, annak is látszik a vágata, akinek nincs is nagy kisajka. Ez elsősorban a szabás és az anyag függvénye amúgy.
És ha átüt, mi van?
7/11 Aladdin21 válasza:
Szerintem kifejezetten szexi... de azért nem bámulné meg egy lányt mert annyira paraszt nem vagyok azért :D
8/11 anonim válasza:
Én mindig megbámulom, a babapuncis tevepatát is, meg a fodros ajkas bikinit is. :)
9/11 anonim válasza:
enyém is átüt, de nem olyan vészesen
10/11 anonim válasza:
Csak, könyörgöm, nehogy ez is „divatbaleset”-té kezdjen lenni, mint az átütő mellbimbókból. Épp elég, hogy az idióta amerikai divat miatt a pasik 95 százaléka már kötelezően szégyelli és rejtegeti a farkát méteres gatyavásznakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!