Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit szóltok ehhez a számhoz?
Régi szám, de én olyan boldog leszek tőle 🤣
Amikor farok méretes kérdést tesztek fel, olyankor nem jut eszetekbe? 😀
Maga a zene nagyon el lett találva, bárki is volt a producer.
A szöveg viszont undorítóan megalázó és arrogáns.
Hozzáteszem, hogy maga a női nem szintén mit sem ér a férfiak nélkül, ezért a leszbikusok és a feministák nevetséges kapálózása evolúciós szemszögből nézve biztos recept a kihalásra. Nevezhetném őket életképtelennek is.
Sajnálom, hogy így gondolod, én mindig elnyomva éreztem magam, mint nő. Ezért ez a szám nekem tetszik.
Sőt, jobbat mondok!
Az a dolog, amit a férfiak természetükből adódóan képviselnek, azért irritálja a leszbikus feminista mozgalom szélsőséges tagjait, azért küzdenek ellene minden áron, mert ezekkel a tulajdonságokkal ,szerepekkel saját magukban, legbelül van problémájuk.
Hát, ha ez a Yin, akkor itt van a Yang is:
Valahogy ez engem nem zaklatott fel. Sőt, mivel van némi szub hajlam is bennem, így... 😅
Egy másik nézőpontból egyébként csak egy megkeseredett férfi rinyálását, hallom benne, akinek vagy nem jut nő, vagy megcsalták.
Igen, természetesen mindkét szám szélsőséges irányt képvisel.
Az igazság a kettő között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!