Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan lányról aki még 23 évesen szűz és sose csókolózott?

Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 08:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Ezzel én is így vagyok, csak én 24 éves férfiként. Na? Az okát tudom, az meg, hogy ki mit gondol erről nem érdekel.
2020. aug. 15. 11:35
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Azt gondolom előbb utóbb ez változni fog😀.

F

2020. aug. 15. 14:45
 13/18 anonim ***** válasza:
15%

Én is ugyanígy vagyok,csak pár hónap múlva már 25 leszek.😆😅

(Nem kellenek privátok,leszbikus vagyok,és utálom a férfiakat.🙄😑)

2020. aug. 15. 15:19
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Én 26 éves vagyok és ilyen vagyok. Nem azért alakult úgy, mert senki nem akart. Sőt még randizgattam is, csak egyszerűen ha valakit elkezdek közel engedni magamhoz és akarna, akkor szinte azonnal vissza vonulót fújok, annyira félek, hogy megbántanak vagy , hogy én nem leszek elég jó neki. Nagyon utálom, hogy ilyen vagyok, de nem tudom , hogy tudnék megváltozni, pedig szeretnék férjet és gyerekeket, de így elég nehéz lesz.
2020. aug. 16. 00:13
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

Én is így vagyok vele

19/L

(Nem kérek privátot, én is leszbikus vagyok)

2020. aug. 16. 09:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmi rosszat, de azért kíváncsi lennék hogy miért nem, de simán megismerkednék vele.
2020. aug. 16. 10:59
 17/18 anonim ***** válasza:
40%

Na és a "tisztelt leszbikusok" (13 és 15) mi a jó büdös francot keresnek a HETEROSZEXUÁLIS KATEGÓRIÁBAN? He?! Pont nem rég nyavalygott valamelyikük, hogy a "kanos pasik" (meg hasonló "becenevek") mi örömüket lelik abban, hogy állandóan az ő kategóriájukba írogatnak, mi mindig le voltunk dorongolva, ha "bepofátlankodtunk" hozzátok, akkor is, ha értelmes, normális választ adtunk valamire, akkor ti milyen jogon írogattok ide?! Rnnek jegyében nektek sincs semmi keresnivalótok a heterók között, takarodjatok innen, kancás puncinyaló nőstények, hagyjatok minket békén! Pláne úgy, hogy állítólag utáltok minket!

(Tuti, rövid időn belül törölve lesz ez a válasz, de ennek most muszáj volt kijönnie)

2020. aug. 19. 08:31
 18/18 anonim ***** válasza:
62%

Pont ezért!Ha a kangörcsös idióták állandóan írkálhatnak a leszbikus kategóriába meg privátban kiadhatják magukat nőknek,akkor ÉN IS írhatok a heteró topicba te kis szerencsétlen lúzer!😉😉

2020. aug. 19. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!