Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek tetszenek az orosz/szláv lányok, nálatok ő 10/ hányas lenne?
Hasonlítok rá, ezért érdekel, hogy mennyire tetszik nektek egy hasonló lány.
19/N
Igen, félig ukrán vagyok, és hasonlóan nézek ki.
Én izmosabb vagyok és alacsonyabb, de a fejem 80%ban ilyen.
Szóval aki szerint ocsmány, az "nagyon" jól esett.
Ha itt felteszel ilyen kérdést akkor fogadd el hogy van aminek nagyon nem tetszik.
Persze mint látod olyan is van akinek ez tetszik.
És nem kell külön megköszönnöd mert le ocsmányozták, ez ezzel jár.
Én azt mondanám, ez inkább zsidó, mintsem szláv. :D
Bár keletkezésükben a szláv és a zsidó semmiben nem különbözik...
A szlávok a hunból kivált, hunok/szittyák ellen fordult saját népségünk.
A keleti szlávok mind világos hajúak és kék szeműek. Pont ez a kivált, identitást vesztett, új identitást lopott lét miatt, mert genetikailag velünk egyezik (magyarokkal), mondjuk az ukrán, szlovák és lengyel legjobban, bár ahogy tudom, azt hiszem a bolgár áll legközelebb hozzánk - bár ez nem meglepő.
Elég csúnya a képen lévő lány, szegény.
Кристи́на Эльха́новна Саркися́н (Սարգսյան), vagyis vezetékneve örmény, apai neve azerbajdzsáni, született Kazahsztán oroszlakta részén valami cirkuszi artista családban.
Felhívom a figyelmet, hogy nem csak a kávkáziak, de az évszázadok óta orosz-ukrán identitású lakosság körében sincs többségben a szőke-kék balti típus. Mért is lenne, amikor a népesség 90%-a az elmúlt évezredben asszimilált finnugor, bolgártörök és kipcsáktatár népekből áll, anélkül lennének az oroszok egy lengyelországnyi valami. Ukrajna, Dél-Oroszország pedig a sztyeppe része, sose voltak ott többségben a balti kinézetűek, sőt, mindenféle kun, kazár birodalmak hátramaradt népessége él ott. Pláne a Volgán túl.
Nekem tetszik a lány, de nem pont ilyen a zsánerem. Nekem ez az arc túl európai, mivel én részben ázsiai vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!