Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom oda van az análért. Én annyira nem, de megteszem ha muszáj.Miert fontos neki az mindennél jobban? Talán még nálam is jobban?
Nő vagy férfi vagy? Gondolom te vagy a nő a kapcsolatban...
Az hogy fontos neki mit takar? Minden egyuttletnel van? Vagy hetente egyszer? Téged rendesen felkeszit a dologra? Vigyáz rád közben?
És te élvezed alapvetően, vagy csak miatta tűröd?
Mióta vagytok együtt?
Semmi nem muszáj. Nem vagy köteles odatartani neki a fenekedet.
De visszakérdezek: miért vagy olyannal, akinek a se**lyukad többet ér, mint a személyed?
Nálunk is be akarta hozni párom a repertoarba, ki is próbáltam vele, többször is hogy hátha... De nem lett jó sehogysem.
Szóltam neki hogy hanyagoljuk.
Aztán többször próbálkozott meg vele, a végén már elment a kedvem a szextől, és hónapokig teljesen magam alatt voltam...
Közben nálunk kiderult hogy az exel folyamatosan csináltak... 🙄
Viszont az utolsó probalkozasnal határozottan kijelentettem hogy ezt vagy abbahagyta vagy punci se lesz amit dughat... És azóta békén hagy vele.
Ezek szerint agyban nagyon nincs ott, ahol lennie kellene: ez pedig csak jelzi mindezt. Ha számára fontosabb az anál, mint te, akkor az bizony nem igazi, mély szerelem.
Mesélnél magatokról? Hátha akkor lehet jobb tanácsot adni.
Mi az, hogy mindegy neki, hogy akarod -e, követeli, ha tetszik, ha nem?! Ezt szexuális erőszaknak hívják házasságban is, és büntetendő 2-8 évig terjedő börtönnel!
Ne tedd ezt magaddal, nem éri meg, váljatok el, te meg keress egy olyan férfit, aki megbecsül, és nem ürítőedénynek használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!