Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A parom oda van az análért....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom oda van az análért. Én annyira nem, de megteszem ha muszáj.Miert fontos neki az mindennél jobban? Talán még nálam is jobban?

Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nő vagy férfi vagy? Gondolom te vagy a nő a kapcsolatban...

Az hogy fontos neki mit takar? Minden egyuttletnel van? Vagy hetente egyszer? Téged rendesen felkeszit a dologra? Vigyáz rád közben?

2020. aug. 14. 22:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Most nagyon ra van kattanva. Mindegy neki akarom-e vagy nem
2020. aug. 14. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:

És te élvezed alapvetően, vagy csak miatta tűröd?

Mióta vagytok együtt?

2020. aug. 14. 22:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Miatta. Régtől. Ez ujabban van, eddig nem kérte, most követeli. Ha tetszik, ha nem!
2020. aug. 14. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem muszáj. Nem vagy köteles odatartani neki a fenekedet.

De visszakérdezek: miért vagy olyannal, akinek a se**lyukad többet ér, mint a személyed?

2020. aug. 14. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is be akarta hozni párom a repertoarba, ki is próbáltam vele, többször is hogy hátha... De nem lett jó sehogysem.

Szóltam neki hogy hanyagoljuk.

Aztán többször próbálkozott meg vele, a végén már elment a kedvem a szextől, és hónapokig teljesen magam alatt voltam...

Közben nálunk kiderult hogy az exel folyamatosan csináltak... 🙄

Viszont az utolsó probalkozasnal határozottan kijelentettem hogy ezt vagy abbahagyta vagy punci se lesz amit dughat... És azóta békén hagy vele.

2020. aug. 14. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a csicska noknek koszonheted. Oszinten sajnalom.
2020. aug. 14. 23:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Ő inkabb elvalna. Annyira fontos neki. Fontosabb, mint én!
2020. aug. 14. 23:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezek szerint agyban nagyon nincs ott, ahol lennie kellene: ez pedig csak jelzi mindezt. Ha számára fontosabb az anál, mint te, akkor az bizony nem igazi, mély szerelem.

Mesélnél magatokról? Hátha akkor lehet jobb tanácsot adni.

2020. aug. 15. 00:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mindegy neki, hogy akarod -e, követeli, ha tetszik, ha nem?! Ezt szexuális erőszaknak hívják házasságban is, és büntetendő 2-8 évig terjedő börtönnel!

Ne tedd ezt magaddal, nem éri meg, váljatok el, te meg keress egy olyan férfit, aki megbecsül, és nem ürítőedénynek használ.

2020. aug. 15. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!