Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szolit a barátom fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szolit a barátom fiú néven sex közben? (Gabriella vagyok de rendszeresen le Gáboroz.) Èn:27 ő :22.

Figyelt kérdés
1x 2még poénra vehető de mostmár inkább fura és ilyesztő. Állitasa szerint nincsenek bi gondolatai meg hasonlók. És nem is tűnik úgy mintha sráccal szeretné.

2020. aug. 14. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy azért mert a Gáborokat is mindig Gabizzák, talán ilyen nevű haverja is van és ez a megszokás nála.
2020. aug. 14. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
31%

Lehet még fiatal és nem tudja hol a határ... Ennyi idősen tudhatod, ha a szex abbamarad mert ezt csinálja, hamar leszokik róla ha viccnek szánja. Ha ezután sem, akkor valamelyik Gábor haverjára gondol... Akkor megnézném a haverjai profilját azért...

Hagyományos szexben vesztek részt vagy nagyon erölteti az anált is, mint neki kötelező részt?

2020. aug. 14. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:
inkább én eröltetem az popsis dolgokat,nem feltétlenül az anált,de foglalkozzon vele mélyrehatóan.
2020. aug. 14. 20:52
 4/4 Noren1989 ***** válasza:
100%
Vangond.
2020. aug. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!