Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy túlsúlyos nőt nem lehet szexuálisan kíváni legalábbis a normális férfiak nem kívánják a kövér nőket?
Figyelt kérdés
Egy túlsúlyos nőt nem lehet szexuálisan kíváni sajnos ez az igazság.
Norbert Schobertnek igaza van?
Hogy egy kövér nőt nem lehet szexuálisan kíváni legalábbis a igényes normális férfiak nem gondolnak rájuk szexuálisan csak a igénytelen embereknek áll fel a cerka a kövér nőkre?
2020. aug. 14. 10:23
11/15 anonim válasza:
Nekem több ismerősöm van, aki a teltebb nőkett kedveli, de azért nem az extrém kategóriát. Viszont olyatt nem hallottam még, hogy nő ismerősöm kimondottan túlsúlyos pasikhoz vonzódna.
12/15 anonim válasza:
Ez tömény marhaság, kérdező. Ahogy van aki utálja a pacalpörköltet, van, aki él-hal érte, ugyanúgy a preferált női alak terén is hatalmas a szórás.
13/15 anonim válasza:
Az én feleségem is telt,17 éve ismerem,bármikor be tud inditani!kinek a papné kinek a pap
14/15 anonim válasza:
13.as,igazat adok neked.Nekem is bejönnek a teltebb csajok.
15/15 anonim válasza:
A párom 165cm 68kg volt mikor megismerkedtünk több mint 10 évvel ezelőtt.
Azóta hízott kb 40 kilót és én ugyanúgy szeretem,ugyanúgy gerjedek rá mint mikor megismerkedtünk igenis lehet EGY túlsúlyos nőt szeretni,és kívánni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!