Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha egy szórakozóhelyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy szórakozóhelyen rátok száll egy jó csaj aki be van rúgva és dugni akar.Megdugjátok?

Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 01:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
De amúgy a részeg jó csajnak van annyi tartása, hogy soha ne szálljon rá férfira. Aki rászáll, az nem lehet jó csaj.
2020. aug. 14. 07:12
 12/15 anonim ***** válasza:
44%

Jellemzően ha iskolázottabb csajok engedik el magukat kicsit szórakozóhelyen, akkor mindig van köztük egy ügyeletes józan, aki mosolyogva hagyja hogy ittas barátnőjét csókold, tapizd, összebújva táncoltasd, de durván leüvölt, ha haza akarod vinni.

Nem érdemes visszaszólni neki, mert a kidobók ebből csak azt látnák, hogy egy csajjal kötekedsz...

A munkásosztálybeli csajoknál nincs ilyen, ők ha isznak, mind berúgnak, de kevésbé gusztusosak...

2020. aug. 14. 08:16
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Ha én is részeg lennék valószínüleg nem agyalnék rajta és mivel kölcsönösen akarjuk akkor szex lenne a vége.

Viszont ha én józan lennék akkor már főleg az lenne a kérdés mennyire ittas, csak egy kicsit van becsiccsentve, tehát jókedvű és beszédes, kicsit oldottabb gátlásokkal, vagy nagyon be van rúgva egyenesen sem tud menni és a szavai is akadoznak. Előbbi esetben valószínűeg belemennék, míg az utóbbiban megpróbálnám a barátnőit vagy akikkel jött megkeresni és rájukbízni, esetleg msánap vagy harmadnap felkeresni, és tisztázni hogy csak a részegség miatt utasítottam el. (erre volt már példa...)

2020. aug. 14. 09:40
 14/15 anonim ***** válasza:
4%
Igen!!
2020. aug. 14. 09:47
 15/15 anonim válasza:
38%
Szerintem hogy ha nagyon akarja es tudatanal van akkor lehet rola szo csak ha szopna le ne hanyja a farkad 😂
2020. aug. 14. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!