Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit vesztek fel bikinihez,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vesztek fel bikinihez, hogy ne látszódjanak a nagyajkak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a nagyajkaim nagyobbak és igazából zavar ez, mert strandon sok fiú odanéz vagy akár meg is bámulja.

Nagyon kínosnak élem meg ezt. Holnap megyünk strandra, betétre gondoltam, az jó lehet erre?

2020. aug. 13. 15:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ne csinálj ebből problémát, mindent csinálj úgy ahogyan neked kényelmes. A férfiaknak azért akad meg a szeme ezen, mert ezt álltalában minden férfi szereti, ez álltalában mindenkinek izgató. A szex részébe nem akarok belemenni mivel nem az volt a kérdés, de fantasztikusan jó az ilyen puncikát nyalni, ezért akad meg a férfiak szeme.

Ha te egy olyan fürdöruhás srácot látsz a strandon, akinek a normálisnál nagyobb a dudor elől, a te szemed is megakad nem? Vagy inkább felakad?

F.

2020. aug. 14. 09:31
 12/12 anonim ***** válasza:
30%
Max ne vegyél fel olyan szűk bikinit, hanem valami lazábbat, vagy nem tudom. De én személy szerint imádom a nagy, lógó nagyajkakat, a babapunci egyáltalán nem hoz lázba, nem elég látványos. Szerintem úgyis megnéznének téged, mert ha csinos, szép lány vagy, akkor muszáj odatekintsünk mi férfiak, másképp károsodást szenved az agyunk. 24f
2020. aug. 14. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!