Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek gáz ha egy pasi szereti azt amikor egy csaj kényezteti a popsiját nyelvvel?
Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 22:13
1/9 anonim válasza:
Nem gáz, de nem minden nő szereti csinálni.
2/9 anonim válasza:
Ez nem gáz, sok lány szereti, de azért közel sem mindegyik. Mindenesetre mindenképpen megéri erről beszélni a barátnőpddel/partnereddel mielőtt önkényesen odanyalnál a puncinyalás keretin belül.
F
3/9 anonim válasza:
Nem gáz, de kevés nő nyitott erre szerintem. Engem izgatna, mivel nekem is nagyon jó érzés szokott lenni, így tudom hogy a férfi is nagyot tudna élvezni így. Viszont kevesen nyitottak rá, vagy undinak tartják vagy feszengenek hogy ez mégis milyen dolog hogy odanyaljon a nő, félnek élvezni. Pedig jó dolog:)
23N
4/9 anonim válasza:
Erre a nok tobbsege huzza a szajat.
7/9 anonim válasza:
Nem gáz, volt már h én is csináltam és engem nagyon felizgatott ez a behódolás a pasinak.
8/9 anonim válasza:
Nekem langyos az ilyen pasi. Nem tekintem fèrfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!