Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek melyik póz a kedvencetek, és miért?
Melyikben tudtok elmenni a legkönyebben?
Mit szerettek jobban, ha a pasi dolgozik rajtatok, vagy ha Ti a pasin?
Hány évesek vagytok, és mennyi partneretek volt? Most van partneretek? Ha igen alkalmi vagy állandó?
Minden pózt szeretek, amit kevésbé az a kutya.
Nem tudok elélvezni szex közben.
Mindkettőt szeretem.
Jó akkor a kutyát azért szeretem mert imádom amikor egy erős férfi elkap hátulról a hajamnál és ráhúzogat 😍😍 mennyei és beindít ahogy érzem az ölét ahogy csattog a fenekemen.
A misszit azért szeretem mert egymással szembe vagyunk és tudunk csókolózni. Szeretek csókolózni közben és ha belenyal a számba. Rászopni a nyelvére 🙈 uhh meg simogatni az izmos testét. A vállait a nagy vastag izmos karját ahogy támaszkodik. Ah és átkulcsolhatom a lábammal és magamba húzhatom őt. Nagyon király ahogy összeér a testünk, a bőrünk ilyen nagy részen és simogatjuk egymást.
A lovaglót azért imádom mert én vagyok felül és irányíthatom hova menjen pontosan és odatudom rakni ahol a legjobban élvezem. Plusz bemutathatom a démoni csípőmozgásomat és végre lesz értelme a seggrázásoknak. ❤ Imádom nézni közben az arcát a férfinak ahogy beindul a hinta az ölén. 😂😂Haha
Válasz ebből. Én nem tudok.
"melyik póz a kedvencetek, és miért?"
A misszionárius, mert közben magamhoz tudom ölelni és csókolni a páromat. A lovaglót is szeretem, mert mélyre megy és néha jó felül lenni.
"Melyikben tudtok elmenni a legkönnyebben?"
Nem csak a póztól függ, de talán lovaglóban.
"Mit szerettek jobban, ha a pasi dolgozik rajtatok, vagy ha Ti a pasin?"
Mindkettő másért jó, aztán még hangulatfüggő is a dolog. Az a legjobb, ha ugyanúgy megmozgatjuk a másikat.
Hány évesek vagytok"
Huszonegy.
"és mennyi partneretek volt?"
Egy.
"Most van partneretek?"
Igen.
"Ha igen alkalmi vagy állandó?"
Állandó.
Kedvenc póz: kutya,lovagló
Melyikben tudtok elmenni a legkönnyebben?
Kutya
Mit szerettek jobban, ha a pasi dolgozik rajtatok, vagy ha Ti a pasin?
Változó,a két kedvencből adódik,hogy mindketten dolgozunk.:)
Hány évesek vagytok, és mennyi partneretek volt?
23 éves vagyok és 5 partnerem volt.
Most van partneretek?
Igen
Ha igen alkalmi vagy állandó?
Állandó
Nincs kedvencem, minden pasi masban jo. Igy van, akit iranyitok, van, aki iranyit.
Ritkan megyek el dug@s kozben,csak ha szembol hatol be. Jelenleg nincs allando, nem vagyom ra.
35+ vagyok, nem szamolom, de kb 20 koruli partnerem volt.
Misszionáriusban tudok a legkönnyebben. Azt ha ő rajtam. 1 partnerem volt/van. Van, állandó.
20L
talán a kutya. eleinte nem szerettem, mert sokszor fájt, de most már mindig ezzel zárunk a párommal. szex közben nem szeretek érzelmeskedni és azzal, hogy nem látom, csak érzem a barátom, sokkal könnyebben el is tudok menni. nem mellesleg, a fenekem a kedvenc testrészem és itt ez azért rendesen érvényesül. na meg olyanokat szoktam már szinte kiabálni ebben a pózban, nem tudom, valahogy tökéletesen eléri a méhszájam és az a kellemes, kissé fájó érzés mindig ezt hozza ki belőlem.
az összes olyan pózt utálom, ahol én vagyok felül, nekem kell mozognom, szeretek passzív lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!