Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon mar egy eve nincs szex, ezert dugtam massal, de egy perc alatt elsultem. Erezhetem cikisnek?
Figyelt kérdés
40 f2020. aug. 12. 08:44
2/13 anonim válasza:
hogy félrekeféltél? hát ettől inkább lelkifurdalást szoktak érezni, nem "cikiséget".
3/13 anonim válasza:
Mivel nem hasznaltad ugy egy ÉVIG ez van.
Gyakorolj lesz ez jobb is
4/13 anonim válasza:
1év után miért lenne kellemetlen?Partnered tudja,hogy mióta nincs otthon szex?
5/13 anonim válasza:
Instant karma. Vicc, hogy iLen hamar elsultel. 😂😂😂
6/13 anonim válasza:
Ha 4-5 napig nincs orgazmusom és izgató a partner, én is 1,2 perc alatt elsülök, ez természetes. Szexelni heti többször kell, vagy legalább kiverni.
7/13 anonim válasza:
Qrva ciki ha egy évig nincs szex!....
8/13 anonim válasza:
Nem ciki, csak nem tudtad kielégíteni a partnered.
9/13 anonim válasza:
Az ciki, hogy egy éve nincs szex és a helyett, hogy megpróbálnád a kapcsolatod rendezi inkább beleragadsz egy rossz kapcsolatba. Nem úgy kell rendezni hogy elkezdesz prostizni, vagy félrekúrni.
10/13 anonim válasza:
Sok házasságban nincs szex.
Nálunk 13 éve nincs. A páromat nem csaltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!